Startdir
Image default
Aanbiedingen

Budgetvriendelijke oplossingen voor jouw huis

De inrichting van een huis kost een hoop geld, vooral als je voor het eerst op jezelf gaat wonen en je de complete inboedel in een keer moet kopen. Hoe fijn is het dan als je op bepaalde punten wat kosten kunt besparen en toch van een mooi huis profiteert? In deze blog geven wij een aantal handige tips hoe je eenvoudig binnen je budget kunt blijven. Lees dus snel verder als je nieuwsgierig geworden bent.

Goedkoop laminaat

Meestal is een nieuwe vloer een dure investering, vooral als het om meerdere vierkante meters gaat. Het is zonde en veel geld uit te geven als je daarvoor In de plaats ook andere leuke dingen voor een huis kunt kopen. Kies daarom voor goedkoop laminaat van Bebo Parket. Dit is de ideale oplossing Als je binnen je budget wilt blijven, maar toch van een nieuwe vloer wil profiteren. Door de vloer zelf aan te leggen kun je je daarnaast nog een hoop montagekosten besparen.

De juiste verlichting

Wist je dat het heel veel uitmaakt welke verlichting bij jou in huis hangt? Als je namelijk nog steeds gebruik maakt van energievretende halogeen- of gloeilampen dan kun je beter overstappen naar Ledlampen. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten Ledlampen die optimaal in huis gehangen kunnen worden. Anders als bij halogeen- of gloeilampen zijn ledlampen enorm zuinig. Ruim 90% van de energie wordt daadwerkelijk omgezet in licht. Deze Duurzame lampen zijn daarnaast spotgoedkoop en gaan veel langer mee. Weliswaar zijn ze in de aanschaf wel iets duurder, maar op lange termijn is het elke cent waard.

Meubilair uit tweede hand

Tweedehands spullen hoeven niet te betekenen dat de kwaliteit niet goed is, integendeel. Soms staan er een hoop meubels of decoratieartikelen voor een aantrekkelijke prijs te koop, bijvoorbeeld in groepen op social media, in second hand shops de kringloopwinkels of op Marktplaats. Ga maar eens op zoek en wie weet ontdek jij wel wat leuke dingen voor een zacht prijs.

 

https://www.beboparket.nl/