Startdir
Image default
Woning en Tuin

De verschillen tussen speelhuisje Camilla en speelhuis Laura bruin/groen

Er zijn veel verschillende speelhuisjes te vinden. Speelhuisje Camilla en speelhuis Laura zijn daar twee van. Maar wat zijn de verschillende tussen deze twee speelhuisjes en welk huisje is het best voor jouw kind? Informatie over deze speelhuisjes vind je hieronder.

De prijs

Het eerste dat opvalt is het grote verschil in prijs tussen de twee speelhuisjes. Speelhuisje Camilla kost ongeveer 400 euro, waar speelhuis Laura ongeveer 1200 euro kost. Natuurlijk heeft dit te maken met de grootte van de huisjes en de accessoires die op de speelhuisjes zitten. Maar wanneer je een wat lager budget hebt, is speelhuisje Camilla een goed idee. En wanneer je wat meer geld wilt uitgeven aan een nieuw speelhuisje is speelhuis Laura een goede optie.

De mogelijkheden

Speelhuisje Camilla bevat een speelhuisje met houten kozijnen, een glijbaan, een trappetje, een houten hekje en een handgreepset. De kleur van de glijbaan en de handgreepset kun je zelf uitkiezen. De mogelijkheden hiervoor zijn appelgroen, blauw, rood, groen en geel. Wanneer je kind een bepaalde lievelingskleur heeft, kun je de glijbaan en de handgreepset dus in deze kleur bestellen. Speelhuis Laura heeft al groene kozijnen en een blauwe glijbaan. Deze kleuren kun je dus niet zelf kiezen. Wel komt speelhuis Laura uit de AXI serie. Hierdoor zijn er veel extra accessoires voor speelhuis Laura te bestellen. Die accessoires zijn bijvoorbeeld een krijtbord, een brievenbus of een verrekijker.

De afmetingen

Waar speelhuisje Camilla 210 cm hoog is, vanaf de grond tot aan de top, is speelhuisje Laura 272 cm hoog. Speelhuisje Camilla heeft een platformhoogte van onder de 60 cm, waar speelhuisje Laura een platformhoogte van 98 cm heeft. Ook zijn de afmetingen van de glijbanen verschillend. De glijbaan van speelhuisje Camilla is 1,2 meter lang en de glijbaan van speelhuis Laura is 1,75 meter lang. Ook is speelhuisje Laura veel breder dan speelhuisje Camilla. Speelhuisje Camilla is dus geschikt voor een kleinere tuin. Ook voor kleinere kinderen is speelhuisje Camilla meer geschikt. Kinderen kunnen minder makkelijk van speelhuisje Camilla afvallen dan van speelhuisje Laura en de glijbaan van speelhuisje Camilla is minder lang. Voor grotere kinderen zal speelhuisje Camilla wel wat saaier zijn, dus speelhuis Laura is een goede optie voor grotere kinderen.