Startdir
Image default
Dienstverlening

De voordelen van leisteen naamborden, cottage naamplaatjes en personalisatiemogelijkheden

Leisteen naamborden zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid, natuurlijke uitstraling en personalisatiemogelijkheden. Lees verder en ontdek alles over leisteen naamborden en Engelse naamplaatjes, beide te koop bij de online naambordenwinkel Naambordkopen.nl. 

Wat zijn de voordelen van leisteen naamborden in vergelijking met andere materialen?

Leisteen naamborden hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen. Ten eerste is leisteen een duurzaam materiaal dat bestand is tegen weer en wind, corrosie en roest. Dit maakt het geschikt voor buitengebruik en zorgt ervoor dat het leisteen naambord lang meegaat. Daarnaast heeft leisteen een unieke uitstraling dankzij de natuurlijke textuur en kleur van de steen. Hierdoor krijgt het leisteen naambord een elegante en natuurlijke look. Bovendien is het mogelijk om je eigen tekst toe te voegen aan een leisteen naambord, waardoor je het leisteen naambord persoonlijk kunt maken. Leisteen naamborden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor er voor ieder wat wils is. Kortom, leisteen naamborden bieden duurzaamheid, esthetiek en personalisatiemogelijkheden.

Wat is de reden dat de naamborden ‘Cottage naamborden’ heten?

De reden dat de naamborden of ‘Engelse naamplaatjes‘ cottage naamborden heten, is omdat ze ontworpen zijn in een landelijke stijl die vaak geassocieerd wordt met cottages. Cottages zijn kleine huisjes met een gezellige en charmante uitstraling, en de naamplaatjes zijn ook in deze stijl ontworpen. Ze worden met de hand beschilderd en gemaakt van hout, wat bijdraagt aan de rustieke uitstraling. De naamplaatjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en met diverse afbeeldingen, waardoor je een persoonlijke touch aan je naamplaatje kunt geven.

Het is mogelijk om je eigen afbeelding op een naamplaatje te laten plaatsen. Als je een andere afbeelding wilt dan degene die in de collectie van Naambordkopen beschikbaar is, kun je deze per e-mail aanleveren. Houd er wel rekening mee dat hier mogelijk extra kosten aan verbonden zijn.

Het houten naamplaatje in Engelse stijl heeft wel enig onderhoud nodig. Het wordt aanbevolen om het naamplaatje regelmatig schoon te maken met een zachte doek of spons en milde zeep vermengd met water. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen die het hout kunnen beschadigen. Daarnaast is het belangrijk om het naamplaatje regelmatig te controleren op eventuele schade en deze indien nodig direct te repareren om verdere schade te voorkomen. Ook wordt aangeraden om het naamplaatje niet direct bloot te stellen aan fel zonlicht, omdat langdurige blootstelling kan leiden tot verkleuring of barsten van het hout.

https://naambordkopen.nl/