Startdir
Image default
Aanbiedingen

Een fiets met een lage instap

Een fiets met een lage instap

Wanneer u iets minder mobiel bent, is het ideaal als uw fiets een lage instap heeft. Zo hoeft u niet zo lenig uw been meer over het frame van uw fiets te gooien. Op deze manier stapt u heel gemakkelijk op uw fiets en fietst u zo weg. In deze blog leggen wij u de voordelen van het hebben van een fiets met een lage instap uit.

 

Wat betekent zo’n lage instap precies?

Bij een fiets met een lage instap is het fietsframe lager dan bij een gewone fiets. Op deze manier is het altijd mogelijk om beide voeten op de grond te zetten terwijl u nog op het zadel zit. Een frame met deze instap is erg makkelijk in het gebruik. Perfect voor als u wat ouder bent of wanneer u uw kinderen op de fiets wilt vervoeren. 

 

Extra stabiliteit

Op een lage instap fiets van Roto Tweewielers kan u dus altijd beide benen aan de grond zetten, zonder van het zadel af te gaan. Door het speciale frame heeft u ook altijd een ergonomische zithouding, zo is elke fietstocht erg comfortabel. Het zwaartepunt van een fiets met een lage instap ligt iets lager, hierdoor is de fiets een stuk stabieler dan een reguliere fiets.

 

Waar bent u naar opzoek?

Een nieuwe fiets aanschaffen is niet iets wat u dagelijks doet. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren en misschien wilt u ook wel een proefritje maken. Door het maken van een proefrit krijgt u een goed beeld van hoe een fiets met een lage instap fietst, en of u dit bevalt. Maak bij fietsenwinkel Deventer een afspraak voor zo’n proefrit. Tijdens de afspraak staat er een specialist voor u klaar die u verder helpt bij het uitzoeken van uw perfecte fiets.

 

Wilt u meer informatie over het kopen van een fiets?

Weet u niet zeker voor welke soort fiets u gaat? Bij Roto Tweewielers helpen wij u graag verder.

 

https://www.rototweewielers.nl/