Startdir
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een nieuw hotelinterieur hoeft niet moeilijk te zijn

Natuurlijk wilt u als hoteleigenaar dat het hotelinterieur aansluit bij de sfeer die u over wilt brengen aan uw gasten. Dit kan voor ieder hotel anders zijn. Heeft u bijvoorbeeld een prachtig boetiekhotel waar exclusiviteit en een unieke beleving centraal staan? Dan wilt u voor iedere hotelkamer een apart hotelinterieur, misschien zelfs gekoppeld aan een thema. Wanneer u echter een hotel bezit dat voornamelijk focust op korte verblijven van zakenlieden, dan wilt u ervoor zorgen dat de kamers minimalistisch en praktisch zijn ingericht. Tijdens een gesprek met de designers van Sutherland Design zult u merken dat zij met u meedenken in de thematisering van het hotelinterieur om zo tot het perfecte resultaat te komen.

Een turnkey oplevering van het hotel

Sutherland Design draait haar hand niet om voor kleine én grote projecten. Van de inrichting van één unieke hotelkamer tot de volledige aanpak van een compleet hotel; voor ieder soort hotelinterieur bent u hier op de juiste plaats. Hierbij bent u echter niet beperkt tot het interieur van de hotelkamers. U kunt de designers namelijk ook inschakelen om uw lobby, feestzaal, restaurant of andere ruimte opnieuw in te richten. Dit doen zij bovendien op basis van de turnkey-aanpak. Dit wil zeggen dat u enkel de sleutel van de ruimte hoeft om te draaien om deze in gebruik te nemen. U hoeft zelf geen werkzaamheden meer uit te voeren, accessoires te plaatsen of zelfs maar schoon te maken – dit wordt allemaal voor u gedaan bij de oplevering. Daarnaast zult u merken dat u nauwelijks tot geen overlast ondervindt van de verbouwingen, zodat uw dagelijkse zaakvoering gewoon doorgang kan vinden!

Wacht niet langer en plan een kennismaking in!

Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw hotelinterieur? Wacht dan niet langer en neem direct contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Op de website van Sutherland Design vindt u de contactgegevens. Hier heeft u ook de mogelijkheid om gerealiseerde projecten van unieke hotelinrichtingen te bekijken.

https://www.sutherlanddesign.nl/

Gerelateerde artikelen

Bemest je veld met NK meststof en zie gelijk resultaat

Incassobureau Incasso Advocaten