Startdir
Image default
Beauty en verzorging

Een vrouwenkapper nabij Beveren die staat voor kwaliteit

Wanneer een zoektocht bent gestart naar een gespecialiseerde vrouwenkapper en u in de omgeving van Beveren woont, kunt u terecht bij Hair by Louella. Bij deze specialist krijgt u gegarandeerd een mooi nieuw kapsel én een fijne behandeling. U kunt hier namelijk ook terecht voor diverse wellness arrangementen. Doordat deze kapper een ruime ervaring heeft in het vak, beschikken zij over goede haartechnieken. Dit betekent dat zij zowel knip- als kleurtechnieken uitstekend uitvoeren. De kapperszaak die zich in Clinge vestigt is er niet alleen voor dameskapsels, maar ook voor herenkapsels. De specialisten die werkzaam zijn in deze dames kapperszaak hebben een passie met elkaar gemeen: styling. Zij vinden het belangrijk dat elke klant met een tevreden gezicht uit de zaak loopt. De specialisten doen er dan ook alles aan om uw wensen te vervullen.

Een vrouwenkapper uit Beveren die al uw wensen vervullen

Als u woonachtig bent in Beveren en zoekt naar een vrouwenkapper is deze zaak een echte aanrader. Zij beschikken over de beste haartechnieken. Ook zijn zij aangesloten bij het kwaliteitslabel Haarmakers. Dit betekent dat zij merkonafhankelijk werken. De kapperszaak is al binnen een half uur te bereiken wanneer u in de buurt van Beveren woont. Deze vrouwenkapper hecht waarden aan educatie, beleving en kwaliteit. Hier focussen zij zich dan ook op wanneer zij aan de slag gaan met uw kapsel. Daarnaast blijft deze specialist zich ontwikkelen op het gebied van haartechnieken. Op deze manier kunnen zij de beste kwaliteit blijven leveren. Deze vrouwenkapper staat voor uitstekende kapsels en goede verzorging van uw haar.

Ga naar deze kappers voor een mooi nieuw kapsel

Woont u in de buurt van Beveren en zoekt u naar een vrouwenkapper? Kom dan naar Hair by Louella. Deze specialist is er voor het creëren van een nieuw kapsel én wellness arrangementen. Bezoek de website van deze specialist voor het maken van een afspraak of meer informatie. Hier vindt u ook alle contactgegevens wanneer u graag contact wil leggen.