Startdir
Image default
Bedrijven

Ga voor de vastgoedsoftware van dit bedrijf, als u uw werk overzichtelijker wilt maken

Bent u op zoek naar een programma, dat u bij uw werkzaamheden als vastgoedbeheerder perfect kan ondersteunen? Dan vindt u deze software voor online vastgoedbeheer zonder twijfel bij Informant Software uit Wateringen, dicht bij Den Haag. Dit bedrijf houdt zich al sinds 1990 bezig met de ontwikkeling en implementatie van vastgoedsoftware. De software bestaat uit verscheidene modules die u bij verschillende aspecten van uw werk als vastgoedbeheerder ondersteunen. De modules kunnen uitstekend gecombineerd worden om er optimaal gebruik van te maken. Om zeker te weten dat alle verschillende modules altijd goed functioneren, sluit u bij deze specialist een onderhoudscontract af. Wanneer de vastgoedsoftware onverhoopt niet werkt zoals het hoort, ontvangt u zo snel mogelijk hulp. De experts van dit bedrijf vertellen u graag meer over de voordelen van deze ideale totaaloplossing voor online vastgoedbeheer.

Combineer verschillende modules met elkaar

Samen vormen de modules van dit bedrijf in software voor online vastgoedbeheer een totaaloplossing voor iedere vastgoedbeheerder. Met de module Onroerend Goed Beheer regelt u het financieel en technisch beheer van uw vastgoed, waar dan ook ter wereld. De module Informant Facturering heeft dit bedrijf speciaal voor facturering ontwikkeld. Met de module Informant Financiële Administratie voert u een of meerdere boekhoudingen op een overzichtelijke wijze. Tot slot is er nog een module die u via onder andere het programma Excel toegang biedt tot uw vastgoedmanagementgegevens in de Informant Database. Wanneer u meer wilt weten over de afzonderlijke modules, neemt u contact met dit bedrijf op via hun website.

Neem bij vragen direct contact met deze expert op

Zoekt u software voor online vastgoedbeheer? Dan rekent u op Informant Software voor de beste vastgoedsoftware op de markt. Bezoek de website van dit bedrijf voor meer informatie over hun dienstverlening en de verschillende modules. Wanneer u vragen heeft, neemt u direct contact met deze experts op. Zij gaan graag met u in gesprek om u verder te helpen.