Startdir
Image default
Aanbiedingen

Geen behoefte aan een eigen trilplaat? Huur er dan één bij 123machineverhuur!

Geen behoefte aan een eigen trilplaat? Huur er dan één bij 123machineverhuur!

Ben je van beroep iemand die in de bouw werkt? Dan heb je vast wel eens met een trilplaat gewerkt. Het is een uitermate handig object wanneer je iets moet aanstampen of moet gladmaken. Door een trilplaat weet je zeker dat alles wat je aanstampt zacht is en geen luchtbelletjes bevat. Het is daarom ook zeker een object die niet mag ontbreken bij elke bouwonderneming. Vaak is het aanschaffen van een trilplaat een enorme investering. Het kan dus handig zijn om informatie in te winnen over het huren van een trilplaat. 123machineverhuur.nl zorgt voor verhuur van trilplaten. Wil je meer informatie over een trilplaat? Lees deze blog dan verder!

Verschillende slagkrachten

Zoals  hierboven vermeld is het erg handig om een ​​trilplaat te huren bij 123Machineverhuur.nl. Deze partij heeft meerdere trilplaten in haar assortiment. Maar trilplaten onderscheiden zich in verschillende slagkrachten. Bij een trilplaat die werkt op benzine zijn er maar twee verschillende soorten slagkrachten: namelijk de slagkracht 15kN of 19kN. De triplaten op diesel hebben meer verschillende soorten slagkrachten: 16, 25, 30, 60, 65 of 100 kN. 

Verschillen

Bij 123Machineverhuur.nl zijn diverse trilplaten te huur. De grootte van een trilplaat kan verschillen, net zoals de aandrijving. Er zijn trilplaten voor benzine, trilplaten voor diesel en elektrische trilplaten. Ze gedragen zich allemaal bijna hetzelfde, alleen de schijven zijn anders.

123machineverhuur

Als je  voor een dag of twee een trilplaat nodig hebt, is het handig om een trilplaat te huren. Zo heb je het in je bezit alleen als je het echt nodig hebt. Het is dus niet nodig om extra ruimte in de stal vrij te maken. Wilt u meer weten over de verschillende typen trilplaten? Kijk dan eens op de website  123Machineverhuur.nl!

 

https://www.123machineverhuur.nl/