Startdir

Gooi niet weg, maar recycle!

Je hebt vast heel veel oude spullen in de kast staan die je helemaal niet meer gebruikt. Dit is niet alleen heel erg zonde, het neemt ook heel veel (onnodige) ruimte in beslag. Er is echter een makkelijke manier om dit probleem op te lossen, zonder dat je alles weg hoeft te gooien. Je kunt namelijk ook alle oude spullen een leuke twist geven. Dit kun je bijvoorbeeld doen, door ze te verven. Stel je hebt oude schoen, die nog prima lopen, alleen zitten er een paar vuile plekken op. Je kunt dit probleem heel makkelijk verhelpen door Leer verven. Je kunt namelijk wat leerverf kopen en de schoenen opnieuw verven. Zo kun je niet alleen zelf bepalen hoe ze eruitzien, ze zien er ook weer gloednieuw uit. Denk daarnaast ook aan het feit dat je dan een uniek paar schoenen hebt.

Deze eenvoudige methode om je schoenen te recyclen kun je natuurlijk op veel meer spullen toepassen. Denk bijvoorbeeld aan dat oude suède jasje dat al eeuwen in je kast hangt. Ook die is vies geworden en wil je daarom niet meer dragen. Maar koop eens wat suede verfen je kunt het weer volop dragen. Je kunt het daarnaast ook in een hele andere kleur verven zodat je jasje er heel anders uitziet. Je kunt echter ook het jasje in dezelfde kleur verven zodat het er weer net zo nieuwe uitziet als vroeger.

Er zijn heel veel manieren waarop je oude spullen en nieuwe leven kunt geven. Zoek wat oude spullen die je niet meer gebruikt en geef ze een hele andere look door ze een likje verf te geven. Je kunt als je deze spullen, na het likje verf, toch niet meer wilt hebben alsnog weggeven of doneren. Zo hebben anderen er wellicht wel iets aan.

https://www.leerverfshop.nl/