Startdir
Woningen

Jackey Slotenmakers, voor 24 uur service

Door het hele land zijn er slotenmakers actief. Negen van de tien keer zijn slotenmakers de de hele dag en de hele nacht actief. Zo kunnen zij er voor zorgen dat u op elk dagdeel uw huis binnen kunt treden, ook al is uw sleutel misschien verloren geraakt of gestolen. Het enige wat u hoeft te doen is een slotenmaker Amsterdam bellen, uw adres door geven, en bewijzen dat u de eigenaar bent van het pand. Verder wordt u geholpen waar u bij staat. Binnen een mum van tijd hebben slotenmakers alle denkbare sloten open.

Of u nou in een hele grote stad zoals Almere woont, of in een klein dorpje zoals Huizen maakt verder vrij weinig uit. Ook Slotenmaker Huizen is er altijd snel om u te hulp te schieten. Slotenmakers weten dat het niet de bedoeling kan zijn dat u een lange tijd in de kou staat te wachten. Vooral in de winter is de 24-uurs service van de meeste slotenmakers dus de ideale uitkomst.

De 24-uurs service wordt door sommige slotenmakers ook wel de spoedservice genoemd. U kunt dis ’s nachts bijvoorbeeld wel bellen als u buitengesloten staat, maar u kunt ’s nachts niet belle als u gewoon nieuwe beslagen op de deurpost wilt hebben.

Dat is maar goed ook, want als iedereen om 4 uur in de nacht slotenmakers ging bellen om beslagen of bijzetsloten te vervangen, hadden de slotenmakers misschien geen tijd om binnen een half uur bij u aanwezig te zijn. 

Nu kan dat gelukkig wel. Aarzelt u dan ook niet om een slotenmaker te bellen. De slotenmakers zijn vakmannen die weten wat zij met sloten moeten doen.  U staat binnen een mum van tijd weer in uw woning.