Startdir
Image default
Media

Je boek in eigen beheer uitgeven, dat kan bij deze uitgeverij!

Ben je een boek aan het schrijven? Of droom je er al een tijdje over? BigBusinessPublishers uit Utrecht helpt jou graag om jouw droom te verwezenlijken. Je kan er zelfs voor kiezen om bij deze uitgeverij je boek in eigen beheer uit te geven. Natuurlijk kan je dan altijd bij ze terecht voor vragen. Liever het uitgeven van je boek uit handen geven? Of wil je het zelf doen maar wil je gebruik maken van extra begeleiding? Dat kan ook! Deze uitgever denkt graag met je mee. Daarnaast hebben zij een eigen webshop. Hier worden de boek verkocht die zij uitgeven. Het aanbod verschilt, je vindt hier vooral non-fictieboeken die gaan onder meer gaan over management en onderwijs.

Jij behoudt de controle!

Als jij je boek gaat uitgeven in eigen beheer bij deze uitgeverij, hou je de controle in eigen hand. Sta je stevig in je schoenen?  Dan is dit zeker een goede optie voor jou! Er zijn wel een aantal aspecten die het moeilijker maken om je eigen boek uit te geven. Zo is het bijvoorbeeld moeilijk om je boek te distribueren. Ook moet jij je dan aansluiten bij het CB. Beter bekend als het centraal boekhuis. Deze aanmelding ervaren veel schrijvers die hun eigen boek gaan uitgeven vrij lastig en ingewikkeld. Daarnaast is het ook prijzig. Deze uitgeverij uit Utrecht kan en wil dit stukje van jou overnemen. Zo hou jij meer tijd nodig om je boek te promoten.

Deze uitgeverij biedt extra services aan

Heb je wat extra hulp nodig? Deze uitgeverij biedt namelijk optionele services aan als jij je boek in eigen beheer wil gaan uitgeven. Zo kan je ze bijvoorbeeld inschakelen om mee te denken over de flaptekst of om je teksten her te schrijven. Lees alle mogelijkheden over de extra services van BigBusinessPublishers op hun website.

https://bbpublishers.nl/