Startdir
Image default
Zakelijke dienstverlening

Solliciteer op deze vacature en ga aan de slag als industrieel product ontwerper

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en werkt u als product ontwerper? Dan is de vacature industrieel product ontwerper van Lencon uit Noordwijk wellicht wat voor u. Dit bedrijf heeft een uitgebreid klantenbestand waar ze uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van productontwerp en -realisatie voor uitvoeren. Hierdoor zult u uiteenlopende producten voor het bedrijf ontwerpen en is geen dag hetzelfde. Maar naast variatie heeft deze openstaande vacature voor een industrieel product ontwerper nog veel meer te bieden. Zo investeert het bedrijf ook in haar personeel en krijgt u volop de kans om uw kennis en kunde uit te breiden. Dat is prettig voor uzelf, maar zo kan het bedrijf hun klanten ook steeds uitstekend van dienst zijn.

Dé expert in productrealisatie die het proces geheel of gedeeltelijk verzorgt

Lencon is de uitgelezen expert voor productrealisatie in Zuid-Holland en daarbuiten. Het bedrijf kan uiteenlopende stappen in het proces van klanten overnemen. Zo is het mogelijk om een nieuw product te laten ontwerpen en te laten maken. Hierbij kunnen ze het gehele proces van u overnemen of slechts een deel, zoals de assemblage en de levering. Daarnaast is het mogelijk om technische ondersteuning in te huren die bij u op locatie in Zuid-Holland helpt met de productrealisatie. Zo bepaalt u zelf hoeveel van de realisatie van uw nieuwe product wordt uitbesteed aan deze specialist. Waar u ook voor kiest – u rekent altijd op uitstekende dienstverlening.

Informeer naar de mogelijkheden voor sollicitanten of klanten

Wilt u graag aan de slag als industrieel product ontwerper en zoekt u een passende vacature? Solliciteer dan op de vacature die dit bedrijf uit Noordwijk heeft openstaan. Dat kan door het online formulier in te vullen en uw cv en motivatie te uploaden. Kunt u juist wel wat hulp gebruiken bij de productrealisatie voor uw bedrijf uit Zuid-Holland? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van het bedrijf om de mogelijkheden te bespreken.