Startdir
Image default
Aanbiedingen

Ladders en trappen

Sinds 1891 maakt van Eldik ladders en trappen. De afzetmarkt was klein en simpel; de boeren uit de dorpen in de omgeving (Ochten, Opheusden, Kesteren en Dodewaard). De mensen kwamen naar de werkplaats en ter plaatse werd de koop afgesloten. Dat gaat tegenwoordig net even iets anders bij Van Eldik.

Jongste generatie van Eldik

In 2000 namen de broers Ben-Jan en Dirk van Eldik het bedrijf over van hun vader Jan. Vader Jan had een goede, zakelijke, klantenkring. De particulieren konden uiteraard een ladder kopen. Maar dat was toen niet de doelgroep. Van Eldik richtte zich toen vooral op de glazenwassers en schilders. Vooral het maatwerk dat Van Eldik levert zorgt ervoor dat deze professionals graag een ladder bij Van Eldik kopen. Je moet weten dat iedere schilder of glazenwasser op zijn eigen manier werkt. Hierbij moeten de ladders aan alle specifieke eisen voldoen: net iets breder, iets grotere afstand tussen de sporten of net even iets langer. Dat maatwerk vinden ze bij Van Eldik. Ook Dirk en Ben-Jan leveren je dit maatwerk. Zij hebben het aanbod wel veel breder gemaakt. Hierdoor is het ladder en trappen assortiment zeer interessant voor de particulier.

De website

Uiteraard ben je van harte welkom in onze werkplaats in de Betuwe. Tegenwoordig shoppen we natuurlijk veel liever vanuit de luie stoel. Dat hebben we bij van Eldik ook goed begrepen. Vandaar dat we enkele jaren geleden begonnen zijn met een webshop. Een webshop waar ons gehele trappen – en ladder assortiment op staat. Zo bestel je online de ambachtelijke producten. Naast het kopen van de ladders geven we je zo veel mogelijk informatie over de trappen en ladders. 

  • Hoe gebruik je een ladder veilig.

  • Op welke manier kan ik mijn trap het beste onderhouden.

  • Waarmee kan ik mijn houten ladder het beste behandelen.

  • Welke houten trap heb ik nodig voor welke situatie

Naast deze praktische informatie vinden we het ook leuk om je op www.vaneldikladders.nl alles te vertellen over het maken van een houten ladder of trap. 

Advies

Op onze website geven we je advies over onze producten. We vinden het daarnaast heel belangrijk dat we ook “gewoon” bereikbaar zijn. Daarom mag je ons altijd bellen wanneer je vragen hebt. Of wil je graag langskomen in onze werkplaats in Ochten? Dat is altijd mogelijk. De koffie staat voor je klaar.

https://www.vaneldikladders.nl/