Led Design Holland maakt lichtplannen op maat

Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen bij het overstappen op ledlampen? Led Design Holland is een allround led-expert die goed gewaardeerd wordt door klanten. Deze firma weet alles over LED verlichting bedrijfshal, showroom, fabriek en kantoor. U kunt bij LDH terecht voor allerlei informatie over led. En er valt heel wat te vertellen. Zo gaat de geschiedenis van de ledlamp terug naar begin vorige eeuw. Het was de Brit Henry Joseph Round die er in 1907 achter kwam dat contactpunten van kristal-detectoren licht kunnen geven. In de begintijd van de radio werden dit soort detectoren gebruikt in kristalontvangers (primitieve radio-ontvangers). Het zal u dan ook niet verbazen dat Round een radiopionier was. Een volgende mijlpaal was de octrooiaanvraag op de eerste led-techniek door Oleg Losev. Deze Russische wetenschapper publiceerde zijn bevindingen, maar een en ander bleef grotendeels onopgemerkt. De echte doorbraak vond in 1962 plaats. Nick Holonyak  Amerikaanse natuurkundige, fabriceerde de eerste goed werkende ledlamp. De heer Holonyak is inmiddels ruim in de negentig. Een aantal jaar geleden ontving hij de Charles Stark Draper Prize “voor de uitvinding, ontwikkeling  en commercialisering van materialen en processen voor lichtgevende diodes” (aldus Wikipedia).

Anno nu is led dé standaard. Zowel thuis als op het werk zijn dit soort lampen niet meer weg te denken. Fabrieken, showrooms, kantoren en winkels hangen er vol mee. Evenals woon-, slaap- en badkamers, keukens, garages enzovoort. De populariteit van thuis- en industriele LED verlichting heeft te maken met de volgende eigenschappen:

-ledlampen zijn energiezuinig;

-ledlampen gaan lang mee;

-ledlampen branden direct op volle sterkte;

-ledlampen worden niet heet oftewel ze zijn veilig;

-ledlampen bevatten geen giftige of gevaarlijke stoffen oftewel ze zijn milieuvriendelijk;

-ledlampen zijn er in allerlei kleuren, maten en sterktes;

-ledlampen zijn er ook voor buiten, waterdichte lampen dus.

Wat in uw specifieke geval de beste led is en waar die gekocht kan worden, vertelt het Led Design Holland-team u graag. Als u vandaag contact opneemt, kan er misschien deze week nog een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Dit zijn de gegevens: Led Design Holland, Weidehek 64D 4824 AS Breda, 076 – 888 3300, info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl