Startdir
Image default
Zakelijke dienstverlening

Neem hulp aan van dit bedrijf als u werkt met flexwerkers

Heeft u goede hulp nodig in het werken met flexwerkers? Of wilt u meer informatie over de rechten die horen bij een uitzendbureau? FlexKnowledge uit Noordwijk, vlakbij Leiden is gespecialiseerd in deze vraagstukken en alles wat hoort bij flexibele arbeid. U rekent vooral op advisering en concrete ondersteuning van deze professionals op het gebied van wetgeving. Helaas is namelijk niet alle wet- en regelgeving in Nederland even goed te vertalen naar dagelijkse praktijk. Voor een bruikbare aanpak van wet- en regelgeving benadert u dus deze specialisten.

Laat u begeleiden in de complexe wereld van wetgevingen

Het is tegenwoordig niet meer nodig om alles zelf tot in de puntjes uit te zoeken. Ook niet als het op wetten en rechten aankomt die horen bij uw dagelijkse praktijk als uitzendbureau. U schakelt FlexKnowledge in en zij nemen dit uitzoekwerk volledig van u over. Daarop volgend voorzien zij u van gedegen advies in de diverse vraagstukken die u aanlevert. Bij iedere flexibele arbeidskracht komen namelijk weer andere rechten en wetgevingen kijken. Rechten waar door een uitzendbureau natuurlijk wel rekening mee gehouden moet worden. Zowel de belangen van uw bedrijf als van uw flexwerkers worden in acht genomen met hulp van deze professionals. Leg uw situatie voor in een gesprek met de betrokken medewerkers en zij voorzien u van het beste advies.

Vraag naar de opties die deze experts u bieden

Voor meer informatie over rechten die horen bij een uitzendbureau staan de medewerkers van dit bedrijf voor u klaar. Daarnaast denken zij ook graag met u mee als u hulp nodig heeft met het in- en uitlenen van flexwerkers en de bijbehorende administratie. U hoeft er niet alleen voor te staan. Kijk op Flexknowledge.nl van deze specialisten naar hun diensten en de contactgegevens. Neem vervolgens contact met hen op om uw vragen voor te leggen.