Startdir
Dienstverlening

Opslagruimte gezocht

Ik ben op zoek naar een opslagruimte in Veenendaal. Ik ben een autohandelaar en heb dus soms een paar auto’s die ik ergens moet stallen. Ik heb altijd al in de auto handel gezeten. Ik begon op mijn 15e als auto wasser en vervolgens stroomde ik door bij het autobedrijf. Vervolgens heb ik nog voor een aantal andere autobedrijven gewerkt en sinds kort werk ik voor mezelf. Ik heb soms wel 3 of 4 auto’s in bezit maar soms ook maar 1 daarom is het handig als ik de contracten voor de boxen snel kan opzeggen. Ook moet het daar goed beveiligd worden door meerdere beveiligers. Ook vind ik het fijn als het in de regio Veenendaal is want ik woon daar vlak bij en het is ook niet heel ver weg van de Duitse grens. In Duitsland koop ik vaak auto’s en importeer ze dan naar Nederland om ze daar te verkopen.

De juiste opslagruimte

Vrienden van mij die pas geleden ook een ruimte hadden moet huren omdat ze met een verbouwing bezig waren verwezen bij door naar de website opslagman.nl hier hadden hun ook hun spullen opgeslagen. Ik ging naar het internet en ging kijken op de website van opslagman.nl. Dit beviel mij wel en ik maakte een afspraak.

Opslagman.nl

Ik had een afspraak bij de opslagman.nl en dat ging helemaal goed, een aardige vent en alle papieren waren getekend. Nu kon ik eindelijk de andere auto’s uit onze garage thuis halen en zo kunnen we de garage ook weer eens opruimen. Daar was mijn vrouw erg blij mee dus dat zijn ook weer pluspunten.De auto’s staan er nu een paar maandjes en ik kan ze heel makkelijk ophalen en weer wegbrengen. Heel erg tevreden over opslagman.nl over de service en hoe alles geregeld is.