Startdir
Image default
Aanbiedingen

Plaatbewerking in massaproductie tegen een scherp tarief

De kosten voor plaatbewerking kunnen flink omlaag als je kiest voor massaproductie. Dat kan bij verschillende bedrijven in Nederland, waaronder André van Beynum. Het is dan ook zaak om voor een bedrijf te kiezen dat hier ruime ervaring mee heeft. Het bewerken van platen rvs, aluminium of staal is vakwerk. Het mag niet misgaan, want je wilt geen hele partij platen moeten weggooien wegens verkeerd snijden. Geef je opdracht daarom aan een bedrijf dat hier vele jaren ervaring mee heeft. Zij kunnen de platen snijden zoals jij het wilt, op de millimeter nauwkeurig welteverstaan.

Ga in zee met een vakman

Een vakbekwaam bedrijf voor plaatbewerking is te vinden in Dodewaard, regio Arnhem. In hun productiehal staan de modernste machines voor het bewerken van platen tot maximaal 4000 x 2000 mm. Het enige wat je hoeft te doen is aangeven hoe de platen moeten worden gesneden. Ze kunnen niet alleen simpelweg in delen worden gesneden, maar er kan bijvoorbeeld ook een zeer nauwkeurig geplaatst gat in worden gemaakt of een flinterdun randje vanaf gesneden worden. Doordat het bedrijf in principe continu werkt kan je opdracht in relatief korte termijn worden uitgeleverd.

Benieuwd naar de kosten voor je opdracht? Neem contact op

Als je een opdracht hebt voor plaatbewerking in Dodewaard of omgeving, dan wil je natuurlijk weten wat hiervan de kosten zijn. Zo kun je je eigen kostprijs berekenen en vervolgens je klanten weer een aanbod doen. Je kunt een offerte aanvragen door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Uiteraard is André van Beynum ook telefonisch bereikbaar. Je krijgt op uw aanvraag voor een prijsopgave zo snel mogelijk een reactie. Voor een herhaalopdracht kan je uiteraard ook altijd opdracht geven, meestal wordt deze onder dezelfde condities uitgevoerd als eerdere opdrachten. Als dat niet het geval is dan vindt hierover vooraf contact plaats! De gegevens zijn te vinden op de website.

https://www.andrevanbeynum.nl/