Startdir
Image default
Dienstverlening

De zonneboiler verwarming en zijn talloze toepassingen

Een zonneboiler werkt uiteraard op water. Dit water wordt met zonlicht verwarmd. In het kort is dit de werking van zonneboiler verwarming: kort, krachtig en functioneel. Je kunt de zonneboilers van topbedrijf HR Solar inzetten voor het verwarmen van water, maar ook hele ruimtes. Het verwarmen van kamers staat gelijk aan het verwarmen van de lucht in die ruimtes. Het genoemde bedrijf is een expert als het aankomt op ruimteverwarming en weet je ook meer te vertellen over subsidie voor je zonneboiler. Omdat zonneboiler verwarming duurzaam is, krijg je vanuit de overheid subsidie voor de zonneboiler. Zo worden de kosten voor aanschaf aanzienlijk gedrukt en is het ook voor jou een aantrekkelijke keuze een boiler aan te schaffen. Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden van zonneboiler verwarming? Dan kun je altijd contact opnemen. Een bezoek brengen aan de website van HR Solar is ook een wijze keuze.

Uitbreidingssets voor je zonneboiler

Het is bij HR Solar ook mogelijk de groene productie van je zonneboiler te vergroten aan de hand van een uitbreidingsset. Zonneboiler verwarming leidt tot nog grotere besparing op de kosten. Je kunt kiezen tussen twee verschillende sets die aansluiten bij het zonnesysteem van Maxx: de S.M.A.R.T. en de LT. De uitbreiding LT is toe te passen op een tapwatersysteem en ondersteunt ook ruimteverwarming. De S.M.A.R.T. is “slim” en vooral bedoeld voor de hogere temperaturen. Deze uitbreiding verwarmt desnoods ook vloeren en radiotoren. Het voordeel van deze uitbreidingen? Ze kunnen in overeenstemming met radiatoren werken, maar er ook onafhankelijk van. Bovendien krijg je weer subsidie voor de uitbreidingen van je zonneboiler.

Kom erachter hoeveel subsidie jij krijgt

Vanuit de overheid is bepaald dat je sinds 1 januari 2016 in aanmerking kunt komen voor subsidie voor de zonneboiler. Dit gebeurt via de ISDE-subsidieregeling. ISDE staat voor Investering Subsidie Duurzame Energie). Subsidie zorgt ervoor dat de nettoprijs van de aanschaf wordt verlaagd. Zonneboiler verwarming wordt hierdoor een zeer aantrekkelijke optie. Je hoeft allang niet meer rijk te zijn om een zonneboiler te kunnen laten plaatsen. Neem contact op met HR Solar voor jouw zonneboilers.