Startdir
Image default
Bedrijven

Problemen met uw waterafvoer

Problemen met uw waterafvoer

U kunt, als u al een geruime tijd in uw woning woont, problemen krijgen met de waterafvoer. Dan kunt u een loodgieter benaderen of als u zeker weet dat uw dakgoten lekken, en deze moeten worden vervangen of gerepareerd, De Zinkspecialist bellen. Vooral in Midden- en Zuid Nederland worden deze werkzaamheden door De Zinkspecialist uitgevoerd. De meeste dakgoten die aan een woning worden bevestigd zijn van zink. De Zinkspecialist is in Nederland het bedrijf dat hoofdzakelijk alleen zinken dakgoten en andere werkzaamheden met zink verricht.

Werkzaamheden aan zinken dakgoten

Het maakt bij De Zinkspecialist niet uit of er een normale dakgoot moet worden vervangen of een mast- of bakgoot. Deze worden in beugels gemonteerd, die ook door de zinkspecialist op maat kunnen worden gemaakt. Er zijn ook woningen waarbij de dakgoten uit het zicht zijn weggewerkt. De zinken dakgoot kan door de De Zinkspecialist precies op maat worden gemaakt, zodat ze in de betimmering vallen. Wanneer de dakgoten van zink zijn gemaakt, is het ook mooier om afvoerpijpen van zink te gebruiken. De uitstraling van de waterafvoer zal daardoor beter worden. Wanneer er een lekkage is en de zinken dakgoot is niet aan vervanging toe, kan de De Zinkspecialist de dakgoot ook repareren.

De vormen van een zinken dakgoot

In de praktijk worden hoofdzakelijk de bak- en mastgoten gebruikt. Een mastgoot heeft de vorm van een have cirkel, terwijl een bakgoot een rechthoekige vorm heeft. Omdat niet iedere mast- of bakgoot dezelfde maat heeft, kunnen de beugels, om de goot te bevestigen, ook op maat worden gemaakt door De Zinkspecialist.

Het lekken van de dakgoot

Wanneer u ziet dat uw dakgoot lekt, kunt u eerst kijken waar de lekkage vandaan komt. Wanneer u de plaats van de lekkage goed kunt onderscheiden en het echt om een klein gaatje gaat, kunt u de lekkage waarschijnlijk zelf verhelpen. Bent u er echter niet gerust op, dan kun u beter direct een afspraak maken met De Zinkspecialist. Ze komen dan langs en bekijken of de dakgoten vervangen moeten worden. Voordat er over wordt gegaan tot de dakgoten vervangen, zal er eerst een offerte worden gemaakt en als u die goedkeurt, zal men aan het werk gaan.

https://www.dezinkspecialist.nl/

Gerelateerde artikelen

Kosten besparen

Positieve gevolgen van uitbesteding

Buitengesloten buitenshuis