Startdir
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schuivende panelen voor uw bedrijf

Bekijk nu alle schuivende panelen die BREEDVELD in haar assortiment heeft. De schuivende panelen worden gebruikt om ruimtes functioneler in te richten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grote ruimte die lastig in te delen is. De schuivende panelen kunnen hierbij helpen. U deelt de ruimte in en er ontstaan verschillende ruimtes die u apart kunt inrichten, zoals bijvoorbeeld een kantoor of werkplekken voor uw medewerkers.

Schuivende panelen maken een ruimte functioneler

De schuivende panelen van BREEDVELD maken iedere ruimte functioneler. De wanden worden door veel verschillende soorten bedrijven gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoren, bedrijfspanden, buurthuizen of zorginstellingen. Maar tegenwoordig komen hier bijvoorbeeld ook kerken, moskeeën of onderwijsinstellingen bij. Zo ziet u dat de wanden gebruikt worden door heel veel verschillende bedrijven in verschillende branches. De wanden creëren extra werkplekken of bijvoorbeeld een nieuwe wachtruimte. Lijkt u dit iets? Neem dan contact op met de experts van BREEDVELD, zij helpen u graag verder. Ze vertellen hoe u de wanden kunt gebruiken en wat u kunt creëren van een grote open ruimte. Daarnaast vertellen ze ook hoe de wanden geïnstalleerd worden. Zo weet u precies wat er allemaal gaat gebeuren. U kunt ook gelijk een offerte aanvragen. De experts leveren een goede prijsindicatie, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. U weet gelijk waar u aan toe bent en wat het voor uw bedrijf kan betekenen.

Neem contact op met het bedrijf

Neem nu contact op met BREEDVELD en de experts helpen u graag verder. Ze bespreken met u hoe de schuivende panelen in uw bedrijf kunnen worden toegepast. Daarnaast vertellen ze ook hoe de wanden worden bewerkt zodat ze helemaal bij het bedrijf passen. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen bij de experts. Zo krijgt u gelijk een goede prijsindicatie en komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

https://www.breedveld.com/