Startdir
Image default
Bedrijven

Tips om jouw kantoorpand een upgrade te geven

Gewoon een likje verf

Je kantoorpand kan er al anders uit zien door een nieuwe kleur op de muur aan te brengen of te kiezen voor een nieuw behang. Hoewel je waarschijnlijk de stijl en kleuren van je bedrijf wilt gebruiken, kun je ook binnen dat kader behoorlijk variëren. Je hoeft ook niet meteen alles tegelijk aan te pakken. Eén verdieping of een gang kan al verschil maken.

Hang nieuwe schilderijen op

Een eenvoudigere manier dan verven of showroomverlichting vervangen is het ophangen van andere schilderijen of decoraties. Er verandert niet veel, maar je pand ziet er nét even iets anders uit. Op deze manier kun je ook wat makkelijker met trends meegaan en ziet je pand er altijd eigentijds uit. Je kunt dus investeren in een paar mooie stukken, maar je kunt ook naar een woonwinkel gaan en daar een paar dingen inslaan.

Pimp uw showroom met showroomverlichting

Wanneer je een grote ruimte hebt zoals een showroom, is verlichting beeldbepalend. Goede showroomverlichting is erg belangrijk om je producten goed voor de dag te laten komen. Ben je creatief of heb je een medisch beroep waarbij je moet onderzoeken? Dan is licht ook belangrijk om je werk goed te kunnen doen.

Ververs de bloemen

Een andere makkelijke manier om je werkruimte er anders uit te laten zien, is door regelmatig nieuwe bloemen en planten te kopen. Deze vrolijken de boel meteen wat op. Zorg er natuurlijk wel voor dat je de planten regelmatig water geeft.

Gebruik muurstickers

Als je niet meteen wilt gaan verven of nieuwe showroomverlichting op wilt hangen, zijn er muurstickers in leuke patronen en motieven. Deze kun je eventueel ook weer verwijderen als je er op uitgekeken bent. Eventueel kun je de tegels in de keuken ook voorzien van stickers.

Maak een hoek voor cadeaus van partners en klanten

Je geeft je werkruimte karakter met persoonlijke spullen. Richt daarom een hoek in met spullen die je van je zakenrelaties hebt gekregen. Zo laat je ook zien dat je hen waardeert, dat vinden ze vast fijn als ze de volgende keer bij jou op kantoor zijn. Maak uiteraard wel een selectie, want niet alles is zo geschikt om uit te stallen.  

https://firefly.online/showroom-verlichting/