Startdir
Image default
Eten en drinken

Verbazingwekkende feiten over noten die u moet weten

Wist je dat noten een van de gezondste voedingsmiddelen zijn die je kunt eten? Er zijn niet één maar meerdere redenen voor de superioriteit van noten in het voedsel menu als het gaat om gezondheid, maar een daarvan is hun prachtige geconserveerde rauwe vorm waarin je ze kunt eten. Mensen die meer noten consumeren, blijven over het algemeen niet alleen gezond, maar ook fit en staan ​​erom bekend een goede huid, haar en geheugen te hebben.

Pas op voor de allergieën

Velen van jullie zijn het misschien ook niet met ons eens als we zeggen dat noten gezond voor je zijn. De reden hiervoor zijn de veel voorkomende allergieën die worden veroorzaakt door noten. Ja, het is waar dat juist geweldig zijn om te eten en veel voordelen hebben, maar tegelijkertijd ook allergieën kunnen veroorzaken. Als u een van die mensen bent die allergisch zijn voor noten, kan de. De beste manier is om ze te vermijden. Als dat niet het geval is, beschouw jezelf dan als een geluksvogel en neem heel veel noten, zo niet voor de voeding dan alleen voor de smaak!

We zullen enkele van de verbazingwekkende feiten over nuts uitwerken en ervoor zorgen dat je in één keer het hele “nuts zijn voor winnaars” -verhaal krijgt. Dus laten we beginnen!

Noten zijn gevuld met voeding

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen noten in de bergen opslaan, is dat wanneer er geen oogst is en minder te eten, ze hun voeding dosering met noten behouden. Mensen in het noorden komen vaak vast te zitten door de sneeuwval en de verouderde wegversperringen. Noten kunnen voor een langere tijd worden bewaard en zorgen voor grote hoeveelheden voeding voor mensen.

Ze zijn rijk aan eiwitten, vetten, vitamine E, magnesium, fosfor, koper en selenium. Is dat niet geweldig? Kleine kleine dingen boordevol voeding!

Krachtpatser van antioxidanten

Noten zitten boordevol antioxidanten die helpen bij het verwijderen van de vrije radicalen op het lichaam die celbeschadiging kunnen veroorzaken. Het kan hartaandoeningen en chronische ziekten zoals kanker helpen voorkomen.

Walnoten en amandelen bevatten antioxidanten die kunnen helpen voorkomen dat de delicate vetten in de cellen beschadigd raken. Ze zijn erg handig voor jongeren, maar ouderen kunnen er misschien niet zoveel van profiteren als jongeren.

Kan gunstig zijn voor gewichtsverlies

Hoewel noten een calorierijk voedsel zijn, is het in werkelijkheid bekend dat ze gewichtsverlies bij mensen bevorderen. Volgens onderzoek konden de mensen die meer notennamen, vijf centimeter van hun middel afvallen. Van noten wordt aangenomen dat ze snel worden verteerd en het lichaam een ​​goede hoeveelheid energie leveren.

Noten kunnen het cholesterolgehalte verlagen

Van noten zoals pistache is bekend dat ze de triglyceriden verlagen bij mensen die lijden aan obesitas of diabetes.

Noten zijn ook geweldig voor het verlagen van het cholesterolgehalte in het bloed in het lichaam. Van amandelen en hazelnoten is bekend dat ze goede HDL-cholesterolen in het lichaam opwekken. Dit is de reden waarom het hebben van meer noten goed is voor uw gezondheid.