Startdir
Image default
Hobby en vrije tijd

Schilderpenselen cadeau doen

Op zoek naar een cadeau voor een echte kunstenaar? Of iemand die er pas geleden mee begonnen is? Dan is het een leuk idee om iets te geven wat ook meteen gebruikt kan worden. Van bepaalde dingen heb je nu eenmaal nooit genoeg.

 

Schilderpenselen in overvloed

Elke kunstenaar begint met het verzamelen van schilderpenselen. Waarom zou je iemand iets cadeau doen wat die waarschijnlijk allang in bezit heeft? Heel simpel, geen enkel penseel is precies hetzelfde. De kans dat je dezelfde merken koopt is heel erg klein. Daarnaast verouderen penselen snel aan de hand van hoeveel ze gebruikt worden. Het is dan wel zo fijn om sowieso een paar reserve te hebben liggen. Maar even terugkomend op dat geen enkel schilderpenseel hetzelfde is. De structuur en lengte van de haren, het hout en zelfs het metaal waarmee de haren zijn bevestigd aan het hout. Schilderpenselen zijn perfect om cadeau te doen!

 

Een houten tekenhand

Zelfs als je geen echte kunstenaar bent weet je vast wel dat het tekenen van handen bijzonder lastig is. Om dat een stuk makkelijker te maken is het fijn om een voorbeeld te hebben. Steeds je eigen hand in bochten wringen is natuurlijk geen ideale situatie. Een houten hand is daar de perfecte oplossing voor! Door de flexibiliteit van de hand kun je het model in elke gewenste houding vormen. Je kunt de hand zelfs iets geven om vast te houden voor een hogere moeilijkheidsgraad.

 

https://www.schildersezel-enzo.com/product-category/penselen/