Startdir
Image default
Hobby en vrije tijd

Paardrijden op de Veluwe met behulp van deze manege

Heb je er altijd al van gedroomd om te gaan paardrijden op de Veluwe Trail? Dan moet je de mogelijkheden voor een dagroute of meerdaagse tocht bekijken. Hier rijd je door prachtige bossen, zandverstuivingen en heides en kun je helemaal tot rust komen. De Veluwe Trail bestaat uit meer dan 500 km aan paden die speciaal bedoeld zijn voor paarden en ruiters. Op de route zijn diverse maneges en overnachtingsmogelijkheden te vinden, zodat je een heerlijk weekendje of dagje weg bent. Een dergelijke manege is AHC de Waterberg in Arnhem, die aan deze Trail ligt. Ontdek hier de mogelijkheden voor de stalling van je paard!

Met de service en faciliteiten van deze manage is jouw paard gegarandeerd in goede handen

AHC de Waterberg in Arnhem biedt allerlei mogelijkheid om een tripje naar de Veluwe om te gaan paardrijden te realiseren. De professionals van deze manege weten een veilige en fijne omgeving voor je paard te realiseren, en bieden diverse mogelijkheden voor stalling aan. Ben je van plan om een van de meerdaagse tochten op de Veluwe te ontdekken? Dan is dit dus een perfect adres om je paard te stallen. Je kunt vervolgens zelf heerlijk in een nabijgelegen dorpje of Arnhem overnachten. De manege biedt daarnaast ook de mogelijkheid om een ponykamp te organiseren en beschikt over een kleine horeca waar je na afloop van de tocht een drankje kunt nuttigen. Laat je verrassen door de faciliteiten en activiteiten van deze manege!

Neem contact op met de professionals van deze stallen

Wil je ook paardrijden op de Veluwe en de prachtige natuur van dit gebied ontdekken? Leg dan snel een weekend vast en probeer een van de fantastische tochten uit. Neem contact op met AHC de Waterberg om je vragen over de eventuele stalling van je paard te bespreken en maak hiervoor afspraak. Voor meer informatie over de Veluwe Trail kun je ook uitstekend bij een van de medewerkers terecht.