Startdir
Image default
Hobby en vrije tijd

Jaarhoroscoop Leeuw 2021 Deel 2

Carrière horoscoop Leeuw 2021

Voor het jaar 2021 zijn de planeten gunstig gepositioneerd voor Leeuw om belangrijke carrière-initiatieven te nemen. Je zou in staat zijn om jouw taken effectiever te organiseren en uit te voeren dan voorheen, maar blijf bij jouw interessegebied, dwaal voorlopig niet af. Aan het begin van het jaar zou er een pauze zijn in je professionele kant. Maar naarmate het jaar vordert, zou Leeuw – en tevens ook sterrenbeeld Kreeft – waakzamer moeten zijn. Er zijn problemen en onrust. Hoewel er geen grote gevolgen zouden zijn, moet je meer energie steken om het hoofd boven water te houden.

Wees voorzichtig in je relatie met autoriteiten en collega’s op het werk, aangezien je een soort van opstand zou zien. Dit kan ouw carrièregroei en prestaties voor het komende jaar aantasten. Geen tijd om te botsen met anderen, met name autoriteiten of hoger opgeleiden. Blijf kalm, kies het juiste moment. Sommige turbulenties in de buurt kunnen jouw professionele humeur temperen.

Sommige planeten, vooral Saturnus in sterrenbeeld Ram , zouden tegen je professionele ambities ingaan. Jupiter zou je echter beschermen en voorlopig de status quo in je carrièregebied behouden. Verwacht een aantal grote vernieuwingen naarmate het jaar vordert. Ondanks sterke stormen rond Leeuw zou je ongedeerd uit het professionele slagveld komen.

Financiële horoscoop Leeuw 2021

De financiële sector is geen gastheer voor grote planetaire evenementen in Stier gedurende het jaar voor Leeuw, daarom zou jouw financiële positie stabiel blijven. Er zouden geen grote financiële problemen zijn. Leeuwen kunnen echter in de verleiding komen om af en toe teveel te genieten. Als je al schulden hebt, blijf dan weg van alle verleidingen. Terugbetalen eist zijn tol.

En rond het midden van het jaar beginnen de zaken op te lopen aan de financiële kant voor Leeuw. Je intuïtieve gevoel zou je helpen om slechte tijden te overkomen. Dat geeft een voldoende instroom van financiële middelen. Het geld dat je verschuldigd is, komt nu terug en er zouden geen ongewenste uitgaven zijn. Degenen in loondienst zouden hun loon zien stijgen. Als je zaken doet, zou je winst beter zijn. Investeringen op lange termijn zouden ook een goed rendement opleveren. Aan het einde van het jaar zou je financieel op vaste grond staan.

Advies voor Leeuw in 2021

Het komende jaar zou een behoorlijk uitdagend jaar worden voor Leeuw en Tweeling. Daarom wordt van je gevraagd moedig te zijn en een sterk karakter te tonen. Dit is geen tijd om te ontspannen met routinewerk. Je moet je positie in de samenleving verdedigen, risico’s nemen en in het leven komen. Raak ook niet emotioneel verbonden, zowel in het persoonlijke als in het professionele leven. Leeuw wordt geadviseerd om weg te blijven van speculatie en te investeren in solide plannen zoals goud en onroerend goed. Relaties kunnen om veel inzet en kracht vragen.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/

Gerelateerde artikelen

Slijpen met de beste watersteen

Bubbel envelop of gewatteerde envelop de betere keus?

Speeddating bureau nodig? Surf naar www.speeddating-belgie.be!