Startdir
Image default
Bedrijven

Een glas atelier kan meer dan je denkt

Een glas atelier kan veel meer dan je zou denken in eerste instantie. Het eerst wat in je op komt is natuurlijk vazen en glazen uit glas geblazen, maar wist je dat een glasatelier tot nog veel meer instaat is dan dat? Benieuwd? Lees dan snel verder!

 

Kunstglas in huis

Buiten dat een glazen vaas heel mooi is als decoratie of echt om bloemen in te zetten, kunnen glasblazers nog veel meer met glas. Een kleurtje erin verwerken? Ja dat ook, maar er is nog veel meer dan dat. Echt kunst maken met glas is iets dat de aandacht trekt. Een halve maan met de meest mooie kleuren op en stenen standaard is toch prachtig! Of een groep vogeltjes op een stokje? Je kunt het je zo gek niet bedenken of het kan gemaakt worden.

 

As in glas

Een nieuwe manier van as verwerken. Door de as in een glazen vaas te blazen wordt een simpele vaas ineens een prachtig mooi stuk om een dierbare aan te herinneren. Daarnaast ziet het er echt veel mooier uit om een kleurrijke vaas in de woonkamer te hebben staan dan een metalen urn. Je kijkt er toch net wat vaker naar.

 

Kleuradvies van een glas atelier

Vind je het moeilijk om keuzes te maken? Een glas atelier kan jou helpen bij het vinden van een kleur die bij jou past. Hoe dan? Door het invullen van een simpele vragenlijst.

 

https://www.nan-design.nl/