Startdir
Image default
Auto’s en Motoren

123-Theorie bereidt jou binnen 1 dag klaar op het CBR examen

Heb jij geen zin of tijd om saaie auto theorie uit boeken te leren? Maar zal je wel moeten omdat je je auto theorie certificaat moet halen en daar echt veel voor moet leren? Nee hoor, dit moet helemaal niet meer! Wij van 123-Theorie kunnen jou uitstekend helpen. En onze fantastische hulp kost jou maar 1 dag van je tijd!

Woon jij in de Domstad? Kom dan onze theoriecursus in Utrecht volgen. Op de trainingslocatie in Utrecht gaan we om 07.00 ’s ochtends met onze les van start. Dat is wel even slikken, het is inderdaad best vroeg. Maar hoe beter de voorbereiding, hoe groter de kans dat jij die middag slaagt voor je examen. En dat wil je vast wel! Je moet er dus even iets voor over hebben maar het is voor het goede doel. Ga de dag voor de cursus op tijd naar bed zodat je een goede nacht kan maken en de volgende ochtend voldoende uitgerust bent als je vroeg uit de veren moet. Als alle cursisten aanwezig zijn kan de les gaan beginnen. Maar eerst even een snelle kennismakingsronde, zodat je weet wie er allemaal bij jou in de les zitten.

De les is 100% examengericht. We stomen je uitstekend voor zodat jij later op de dag je examen bij het CBR met succes kan afleggen. Op een leerzame maar zeker ook grappige manier wordt alle lesstof uitgelegd. De verkeersregels, gebodsborden, wetten, situaties, alles komt aan bod. Met behulp van trucjes en ezelsbruggetjes die je van ons krijgt weet jij alle theorie op een makkelijke manier te onthouden.

Wekelijks cursussen in diverse steden

Zou jij graag onze cursus theorie in 1 dag in Rotterdam willen volgen in plaats van in Utrecht? Dat kan! Wekelijks geven wij in diverse steden onze 1 daagse auto theoriecursus. Je vindt ons in steden door het hele land. Het is dus voor iedereen mogelijk om onze unieke, snelle en zeer goede cursus te volgen.

Kom jij ook meedoen met onze dagcursus?

https://www.123-theorie.nl/