Startdir
Image default
Auto’s en Motoren

Het ingenieursbureau voor slangenpompen

Bent u op zoek naar de beste slangenpompen om uw productieproces mee te verrijken? Dan bent u in goede handen bij PromoTec. Deze ervaren ingenieurs hebben de beste slangenpomp voor u in huis. Bent u al bekend met het gerenommeerde merk Albin? Als u dit merk al kent, dan weet u dat dit een zeer geschikt product is voor uw productie. Als u het nog niet kent, dan is het de hoogste tijd om kennis te maken met dit uitstekende merk. Dit kunt u zeer goed doen door de specialisten van PromoTec in te schakelen. Zij vertellen u graag alles over deze uitstekende slangenpompen

De voordelen van slangenpompen voor u

Zou u graag een slangenpomp willen die geheel leverbaar is met RVS-omkasting? Ziet u de voordelen in van een slang die geen turbulentie, emulsievorming of samendrukking heeft? De draairichting is omkeerbaar, wat u ook enorme voordelen biedt en zorgt voor een pomp die veelzijdig is in het gebruik. Wist u bovendien dat door de constructie van deze slangenpompen, geen enkel bewegend onderdeel in aanraking komt met de vloeistof die u hierdoorheen pompt? Dat maakt onderhoud een eenvoudige klus, en bovendien is het beter voor het zuivel- of chocoladeproduct dat u maakt.

Albin slangen voor de beste prijzen

U profiteert bij PromoTec uit Hilversum van de beste pompen van Albin. Niet alleen is de kwaliteit die door hen geleverd wordt uitzonderlijk hoog, maar u heeft daarnaast ook het voordeel van de allerbeste prijzen. Wist u trouwens dat de Ablin slangenpompen door de manier waarop ze zijn gemaakt tot wel 30% langer meegaan dan die van andere merken? Doordat ze zijn versterkt met 2 tot 6 lagen van gevlochten polyamide wordt het verweer dan deze slangenpompen behoorlijk geremd. Breng een bezoek aan deze experts in Hilversum of bekijk het ruime aanbod op de website en bestel snel uw nieuwe pompen.

https://promotec.nl/