Startdir
Image default
Auto’s en Motoren

Een 45 kilometerauto kopen: u doet het bij dit autobedrijf

Bij Autobedrijf A. Minnaard in Kuinre, nabij Emmeloord, kunt u een 45 kilometerauto van topkwaliteit. Deze autodealer is namelijk gespecialiseerd in AIXAM-brommobielen. AIXAM is Europees markleider op het gebied van 45 kilometerauto’s en dat is natuurlijk niet voor niks. Bij AIXAM richt zich bij de productie van de brommobielen op marktomstandigheden, marktrealiteit, vloot, mobiliteit en ecologie. Daarnaast staat de hoogwaardige kwaliteit natuurlijk ook ver bovenaan, zodat u zeker weet dat u een 45 kilometerauto gaat kopen waar u nog jarenlang van profiteert. Mocht er onverhoopt toch een reparatie nodig zijn, dan schakelt u gewoon weer Autobedrijf A. Minnaard in. Ook voor onderhoud kunt u daar terecht.

Zonder autorijbewijs in een 45 kilometerauto rijden

Natuurlijk kan niet zomaar iedereen een 45 kilometerauto kopen. U heeft wel een rijbewijs nodig, maar dit is geen autorijbewijs. Een AM-rijbewijs is voldoende om in een brommobiel te rijden. De AM4-code staat voor vierwielers. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon de weg op in een 45 kilometerauto als u in het bezit bent van een B-rijbewijs (auto) of A-rijbewijs(motor). Heeft u een van deze rijbewijzen? Ga dan zeker eens langs Autorijbewijs A. Minnaard om te proefrijden in een van de brommobielen (occasions of nieuw). Wilt u zelf een 45 kilometerauto samenstellen? Ontdek de mogelijkheden alvast via de website!

Dé autogarage van Friesland

Autobedrijf A. Minnaard is dé autogarage in regio Friesland. Dit allround bedrijf helpt u bij aankoop, het samenstellen van een leaseplan, onderhoud, reparaties en zelfs tanken! Wat betreft dat laatste: u vindt een tankstation bij dit bedrijf in Kuinre. U kunt dus altijd weer vol vertrouwen de weg op na een bezoek bij deze autogarage. Heeft u nog vragen of wilt u de verdere mogelijkheden ontdekken voordat u een 45 kilometerauto gaat kopen? Neem een kijkje op de website of breng gelijk een bezoek aan Autobedrijf A. Minnaard waar u uitstekend verder wordt geholpen.