Startdir
Image default
Auto’s en Motoren

Detailing Bij Ziebart: Waarom het de Investering Waard Is

Bij Ziebart geloven we in de schoonheid van een goed verzorgde auto. Wanneer u uw auto bij ons inlevert, wordt deze niet alleen gereinigd en gepolijst, maar bovenal beschermd. We gaan verder dan gewone detailing, we tillen uw auto naar een nieuw niveau. Maar waarom is detailing bij Ziebart de investering waard? Hier zijn enkele redenen.

De Kunst van Reinigen

Bij Ziebart gaan we grondig te werk. Of het nu gaat om het verwijderen van vlekken, vieze geurtjes of ingelopen vuil, wij zorgen ervoor dat uw interieur weer als nieuw is. Onze Inner Guard behandeling reinigt en beschermt elk aspect van het interieur, zodat u altijd in een frisse en hygiënische omgeving rijdt.

Meesterlijk Polijsten

Wanneer het op polijsten aankomt, gaan wij altijd voor het beste resultaat. Dankzij onze Daimond Gloss behandeling krijgt uw auto weer die showroomglans die hij verdient. Hiermee wordt niet alleen het uiterlijk verbeterd, maar ook de levensduur van de lak.

Ultieme Bescherming

Een schone en glanzende auto is natuurlijk prachtig, maar wat als we u vertellen dat het nog beter kan? Wij zijn wereldleider op het gebied van autobescherming met behulp van onze eigen ontwikkelde coatings en Paint Protection Film (PPF). Hiermee is uw auto beter bestand tegen invloeden van buitenaf zoals krassen, steenslag, vuil en vocht. Het beste van alles is dat we een levenslange garantie bieden op deze behandelingen.

Meer dan 60 Jaar Ervaring

Ziebart bestaat sinds 1959 en heeft wereldwijd meer dan 25 miljoen auto’s behandeld. Met ons uitgebreide netwerk van meer dan 1200 locaties in 37 landen, bent u verzekerd van topkwaliteit en uitstekende service, waar u ook bent.

Passie voor het Vak

Onze medewerkers zijn getraind en gepassioneerd over wat ze doen. Uw tevredenheid is onze grootste beloning. Wanneer u uw auto weer in ontvangst neemt, willen we niets minder zien dan een glimlach op uw gezicht.

Conclusie

Bij Ziebart draait alles om de totale auto-ervaring. Van een intensieve reiniging tot een meesterlijke polijstbeurt en een onverslaanbare bescherming; uw auto is bij ons in goede handen. Wordt u de volgende in de lange rij van tevreden klanten?

https://ziebartnederland.nl/