Startdir
Image default
Industrie

Bent u op zoek naar een technische groothandel in regio Rotterdam?

Ebele Schiedam is dé plek waar u moet zijn wanneer u op zoek bent naar een technische groothandel in de omgeving van Rotterdam. Dit bedrijf is opgestart in 1994 en is als sinds het begin gevestigd in Schiedam. Voor de juiste en verschillende technische onderdelen voor bijvoorbeeld afdichttechnieken of aandrijftechnieken kunt u hiervoor bij dit bedrijf terecht. Ze zijn de grootste individuele geautoriseerde FAG (Schaeffler) van ons land en bieden de juiste technische ondersteuning daar waar nodig is. Daarbij kunnen ze ook nog eens super snel schakelen met de technici van een bedrijf. Bent u benieuwd wat deze technische groothandel in regio Rotterdam voor u kunt betekenen? Ontdek het vandaag nog!

Verschillende technische onderdelen uit het assortiment

Voor verschillende technische onderdelen zit u bij deze technische groothandel in de buurt van Rotterdam goed. U kunt bij deze groothandel terecht voor verschillende onderdelen en lagers. De lagers zijn afkomstig van FAG en INA (Schaeffler groep). Zo kunt u denken aan lagers, zoals rollagers, kegellagers, kogellagers, tonlagers en glijlagers. Bent u eerder op zoek naar andere producten, zoals kettingen en kettingwielen, afdichtingen of lagergereedschappen? Ook dit is terug te vinden in het ruime assortiment. Is de eigen voorraad op? Dan bekijken ze hiervoor gewoon de wereldwijde voorraden van deze merken. Door de korte communicatielijnen zijn ze in staat om de onderdelen snel te leveren.

Ontdek alle producten

Bent u al een tijdje op zoek naar kwalitatieve technische onderdelen? Informeer dan zeker eens bij dit bedrijf en ontdek direct alle producten uit het volledige assortiment. Bekijk daarnaast ook zeker eens welke andere diensten zij nog meer aanbieden. Weet u al welk product u nodig heeft en heeft u hier nog een vraag over? Of heeft u misschien hulp nodig bij het uitzoeken van het juiste product? Neem hiervoor gerust eens contact op met het bedrijf en zij helpen u graag verder. Wacht niet langer en bel nu!