Startdir
Image default
Industrie

De werking van doseermachine

Voor een gestroomlijnde productieproces kunt u ervoor kiezen om een doseermachine aan te schaffen. Deze regelt met zekerheid en precisie de dosering van uw producten zodat u uw focus bij belangrijkere taken kunt houden. Een doseermachine is gemakkelijk af te stellen naar de voor u gewenste hoeveelheid. Een doseermachine is ideaal om in te zetten wanneer u werkt met bijvoorbeeld poeders, granulaten, zand of gemalen koffie. U stelt de hoeveelheid per portie, zak of emmer automatisch in, of u doet dit handmatig. De machine zorgt er vervolgens voor dat de ingestelde dosering in een kleinere drager wordt gedaan. In de meeste gevallen vindt er hierna nog een extra controle en weging plaats ter bevestiging.

Een handige trommelzeef om uw producten te scheiden

Wanneer u op zoek bent naar een machine die uw producten op korrelgrootte kan scheiden, dan is een trommelzeef de ideale aanwinst voor u. Een trommelzeef beschikt over een draaiend binnenwerk en één of meerdere zeefdekken. Wanneer u uw product in het roterende binnenwerk van de trommelzeef plaatst wordt deze verplaatst door de gehele trommel, waardoor deze door de zeefdekken wordt gescheiden. U blijft achter met een perfect gescheiden product.

Interesse? Neem contact op met deze specialist!

Heeft u interesse in het aanschaffen van een trommelzeef, een doseermachine of een ander soort machine omtrent triltechniek? Dan moet u bij PAJA Triltechniek uit Oosterhout, nabij Breda, wezen. Zij zijn al tientallen jaren specialist op het gebied van transporteren, verdichten, afzeven en trillen. Bespreek uw wensen met deze ervaren vakmensen en ontdek de mogelijkheden voor uw onderneming. Zij hebben een uitgebreid assortiment met diverse machines, waardoor u altijd wel vindt wat u nodig heeft. Mocht de machine naar uw wens er onverhoopt toch niet tussen staan, dan zijn deze specialisten altijd in staat om een oplossing op maat voor u te regelen. Raadpleeg de contactgegevens via hun website en laat u professioneel adviseren.