Startdir
Image default
Industrie

Van het merk ELSTO koopt u motoren bij deze webshop

Bent u een fan van het merk ELSTO of wilt u nu juist ontdekken of deze motoren zo goed werken als wordt gezegd? Dan bestelt u deze eenvoudig en snel bij Triltechniekshop.nl. ELSTO is dé expert op het gebied van triltechniek. U koopt diverse soorten ELSTO motoren via de webshop, zoals de KBM12-2. Dit is een tweepolige motor (3.000 toeren per minuut). Ook kunt u de KBM4-4 bestellen: een vierpolige motor (1.500 toeren per minuut). Bekijk zeker eens het gehele aanbod aan ELSTO motoren, want dit is nog maar een greep uit het assortiment. Via de volledige datasheet en technische gegevens van de motoren maakt u een uitstekende keuze voor uw trilgoot, -zeef of -tafel.

Tuxel-trilmagneten koopt u ook via de webshop

Tuxel is een merk dat diverse elektromagnetische aandrijvingen verkoopt: losse trilmagneten waarmee een eigen trilgoot, trilzeef of trilpijp gemaakt kunnen worden. Dit heeft vooral betrekking op trilapparatuur waarmee kleine producten van voor naar achter getrild moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten in de voedingsindustrie, zoals borrelnootjes, chocoladevlokken en melkpoeder. De trilmagneten van Tuxel zijn verkrijgbaar in diverse soorten met een maximale draagkracht van:

  • 1,5 kilogram: de LEV1
  • 3 kilogram: de LEV2
  • 7,5 kilogram: de LEV3
  • 10 kilogram: de LEV4

Bekijk dus goed wat u nodig heeft en plaats uw bestelling gemakkelijk en snel bij Triltechniekshop.nl.

Vraag de specialisten gerust om hulp

Kunt u wel wat hulp en/of advies gebruiken bij de aanschaf van ELSTO motoren, trilmagneten of andere triltechnische apparatuur? De professionals achter de webshop staan direct voor u klaar wanneer u hen belt of een e-mail stuurt. Alle contactgegevens vindt u op de website, waar u tevens meer informatie ontdekt en het gehele aanbod bekijkt. Ook kunt u eens een kijkje nemen op de sociale media van het bedrijf om meer over triltechniek te ontdekken. Ze zijn vindbaar op Facebook en Twitter.

Gerelateerde artikelen

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de elektrische takel

Koop uw tweedehands werktuigmachines bij dit bedrijf

Degelijke machinebouw vindt u bij dit bedrijf in Zeeland