Startdir
Woning en Tuin

Vinyl: voordelig en expressief

Bij Quick-Step kun je terecht voor laminaat en parket, maar ook voor vinyl. Deze nieuwe tegels hebben een authentiek effect en zorgen voor een ruimtelijke sfeer in je huis. Vinyl kun je overal plaatsen waar je wilt: in de keuken, slaapkamer, woonkamer of het hele huis.

Quick-Step vinyl vloeren zijn er in verschillende patronen, kleuren en prints zoals beton, marmer en leisteen. Het laten leggen van deze vinyltegels gaat snel, gemakkelijk en is daarnaast ook nog eens voordelig.

Vinyl is over het algemeen budgetvriendelijk maar geeft je huis toch een strakke en moderne uitstraling.

Een stijlvolle afwerking in ieder interieur

Een vinyl vloer bestaat uit meerdere lagen en de onderste laag is een schuimlaag die zorgt voor een lichte vering in de vloerbedekking. Ook zorgt deze laag voor een minder geluid in de ondergelegen ruimtes. De belangrijkste voordelen van vinyl zijn dat het praktisch is, makkelijk schoon te maken en de vloer is goed beschermt tegen slijtage.

Dankzij moderne prints zoals marmer en leisteen is vinyl vandaag de dag een hele populaire optie. Vinyl geeft een stijlvolle afwerking in huis en past in zowel een modern als klassiek interieur. Een belangrijk voordeel van deze vloerbedekking is dat het overal geplaatst kan worden.

Keurvariaties van Quick-Step

Bij Quick-Step kun je terecht voor moderne vinyl vloeren in diverse kleurvariaties en prints. Dankzij de stijlvolle kleuren zal vinyl in een enkel huis misstaan. Kies je voor subtiele tegels of toch voor planken? Bij een vinyl vloer kun je rekenen op een langdurige garantie, zodat je lang kunt genieten van je vloer, zonder dat je je zorgen hoeft te maken.

Ook hebben de vinyl vloeren van Quick-Step een toplaag waarmee het nog beter beschermd is tegen slijtage, maar ook tegen water en andere vloeibare producten.

https://www.parket-winkel.be