Startdir
Image default
Dienstverlening

Voor uw project schakelt u dit loon- en grondverzetbedrijf in

Heeft u een loon- en grondverzetbedrijf nodig om uw project nabij Poortvliet te realiseren? Raadpleeg dan Loonbedrijf van der Male B.V. Dit bedrijf is VCA-gecertificeerd en u heeft er de keuze uit een breed aanbod aan diensten voor de groen- en infrasector. Groenwerk, straatwerk of transport van bouwmateriaal; deze professionals helpen u graag met de juiste machines en vakkundig, opgeleid personeel.

Deze specialisten zijn er voor groen- en straatwerk

Bij dit grondverzetbedrijf kiest u uit een breed assortiment aan diensten. Deze experts helpen u bijvoorbeeld met groenwerk. Ze kunnen sloten maaien, waterwerken uitbaggeren en percelen of bermen inzaaien. Hun Vca-certificaat toont aan dat ze bij deze werkzaamheden ook aandacht hebben voor het milieu. Deze professionals verrichten ook straatwerk. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen om een oprit aan te leggen, bouwmateriaal te leveren of asfalt te verharden. U heeft dus veel keuze uit uiteenlopende diensten.

Waarom zijn deze professionals de beste keuze?

Al het personeel van dit loon- en grondverzetbedrijf wordt opgeleid. Daardoor weet u zeker dat u samenwerkt met echte vakmensen die veiligheid waarborgen. U kunt kiezen of u enkel machines huurt, of dat u er ook een professionele machinist bij wilt. Er zijn onder andere een mobiele kraan, een tractor en een graafmachine beschikbaar om te huren. Daarnaast kunt u dit bedrijf voor diverse werkzaamheden inschakelen. Hun dienstenpakket is namelijk zeer uitgebreid. Of uw project nu groot of klein is, zakelijk of particulier; deze experts zetten hun vakkennis graag in om u bij te staan.

Neem contact op met deze experts

Dit loon- en grondverzetbedrijf is beschikbaar voor allerlei soorten werkzaamheden in de groen- en infrasector. U profiteert van professionele, goed opgeleide werknemers en een werkwijze die veiligheid, gezondheid en milieu waarborgt. Heeft u interesse? Benader dan de specialisten van Loonbedrijf van der Male B.V. in Poortvliet voor uw project.