Startdir
Webdesign

Website laten maken bij SiteToGo

Laatst heb ik een website laten maken bij SiteToGo, klik hier voor de website. En daar ben ik heel erg tevreden over! Ik heb namelijk een fantastische website gekregen. Hij ziet er heel erg mooi uit en ik heb daar dan ook vele complimenten over gekregen. Daarnaast gaan zij online marketing doen waardoor ik vindbaar word in Google! Graag leg ik hier meer uit over het hele proces en hoe alles in zijn werk ging.

Webdesign bureau zoeken

Ik wou graag een website laten maken voor mijn bedrijf. Inmiddels zijn we wat uitgebreid en is alles vernieuwd. Op de website na. Die is al flink wat jaren oud. En helaas is dat dan ook goed te zien. Ook op mobiel ziet het er allemaal helemaal niet mooi uit. Dan moet je helemaal inzoomen etc. Op het internet las ik dat ik dan een responsive website moet laten maken. Ik ben dan ook op zoek gegaan naar een webdesign bureau die dat voor mij kan gaan maken. En al snel kwam ik op de website van SiteToGo terecht. Daar las ik dat alle websites die zij de deur uit doen, responsive zijn. Dat houdt dus in dat die zich perfect zal aanpassen aan de schermgrootte waarop die geopend zal worden. Ook zag ik er een chatfunctie in staan, op SiteToGo.nl. Ik vroeg dan ook hoeveel het kost om zo’n website te laten maken. En dit bleek €450,- te zijn. Gewoon een vaste prijs. Zonder addertjes onder het gras dus! Daarnaast waren er wel extra kosten voor de hosting bijvoorbeeld. Maar ik had al ergens anders gelezen dat dat bij ieder webdesign bureau zo is!

Eindresultaat

Ik had uiteindelijk dan ook voor SiteToGo gekozen. En mijn website is echt heel gaaf geworden! Ook al in één week af! Wat mij betreft zou ik dus, als jij een website wilt laten maken, naar SiteToGo gaan.