Startdir
Tweewielers

Puch onderdelen

Puch is het legendarische motoren merk uit Oostenrijk. Het begon als een fabrikant van fietsen in 1889 onder leiding van Johann Puch. Het groeide al snel uit tot een groot en populair merk fietsen. De eerste Puch onderdelen voor motoren en auto’s kwamen pakweg tien jaar later. Het merk op zich en de Puch onderdelen in het bijzonder werden destijds al geroemd om hun hoogstaande kwaliteit.

 

Van Oostenrijk naar Italië

In de jaren tachtig ging Puch ten onder aan de concurrentiestrijd met andere merken tot in 1987 het Italiaanse merk Piaggio de naam Puch kocht. Het merk ging daarbij niet verloren, Piaggio bleef Puch onderdelen maken, en tot op de dag van vandaag kun je nog steeds gloednieuwe Puch onderdelen kopen. Die bestel je uiteraard in de webshop, daar vindt je de meeste Puch onderdelen tegen de laagste prijzen.

 

Populaire Puch onderdelen

De meest populaire Puch onderdelen in de webshop worden verkocht voor de Puch Maxx en de Puch Zip. De naam Zip is waarschijnlijk ook bekend van het Piaggio model. Als je wat verder teruggaat in de tijd voor de klassieke Puch modellen zie je dat Puch onderdelen voor de Maxi nog steeds veel verkocht worden. Dit zijn echt de klassieke Puch bromfietsen die vroeger het straatbeeld domineerde. Dankzij het aanbod aan nieuwe Puch onderdelen kun je deze brommers nog steeds onderhouden.

 

Naar welke Puch onderdelen ben jij op zoek?

Uitlaten worden veel verkocht. Dit soort Puch onderdelen slijten na verloop van tijd, misschien ben je zelf ook toe aan een nieuwe uitlaat in glanzend chroom. De verlichting is uiteraard ook belangrijk. Niet alleen ziet een kapotte lamp er lelijk uit, het is ook nog eens onveilig. Dat geldt naast de lamp uiteraard ook voor de lampenkap, als die gebroken of gescheurd is doe je er goed aan een nieuwe kap aan te schaffen.

 

Puch oud en nieuw

Omdat er nog steeds nieuwe Puch modellen in productie zijn is het ook eenvoudig om nieuwe Puch onderdelen te bestellen. Maar voor de echte fan gaat het natuurlijk om de klassieke Puch scooters die het toonbeeld zijn van Oostenrijkse degelijkheid. Wacht niet langer en neem direct een kijkje in de webshop voor het complete aanbod Puch onderdelen.

https://www.scooteronderdelenshop.com