Startdir
Image default
Aanbiedingen

Scootershop

Wordt het tijd voor een nieuwe scooter? Of misschien wil je voor de eerste keer een bromfiets of snorfiets kopen. Voordat je op de bestelknop klikt in de scootershop moet je eerst goed overwegen wat de beste keuze is. Uiteindelijk koop je een scooter meestal voor een behoorlijke periode, dan wil je uiteraard de juiste keuze maken in de scootershop. Lees daarom eerste deze tips en aandachtspunten zodat jij goed voorbereid in de scootershop jouw keuze kunt maken.

 

Ga je voor de korte of lange termijn?

Sommige mensen kopen een scooter voor een paar jaar en stappen dan weer over. Andere mensen kiezen voor een scooter waar ze op rijden tot het bittere einde. Als je veel kilometers maakt is een merkscooter in een wat hogere prijsklasse uiteindelijk vaak goedkoper omdat onderhoudskosten en reparatie meestal goedkoper uitvallen dan bij een budget scooter. Let in de scootershop dus niet alleen op de prijs maar ook naar jouw rijgedrag. Een merkscooter heeft ook een hogere restwaarde als je de scooter later wilt inruilen.

 

Hoe koop je een budget scooter?

Je kunt via de bekende sites tweedehands scooters kopen van particulieren. Dat is voor iedereen die minder technisch is niet de slimste keuze. Als je voor weinig geld een eenvoudige scooter wilt kopen zijn er budget retro scooters die een goede prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Met een beetje onderhoud kun je daar jaren van genieten. Een alternatief is een occasion met garantie van een gerenommeerde scootershop.

 

Heb je gedacht aan elektrisch rijden?

In de scootershop kom je steeds meer elektrische scooters tegen. Laat je niet direct afschrikken door de prijs, je kunt ook veel geld besparen. Denk aan deze voordelen bij een elektrische scooter in de scootershop:

 

  • Opladen is veel goedkoper dan tanken
  • Opladen doe je gewoon thuis.
  • Er zijn minder onderdelen in de motor die stuk kunnen gaan.
  • Elektrisch rijden is veel stiller.
  • Met een elektrische scooter bespaar je het milieu.

 

Dit zijn enkele voordelen van een elektrische scooter. Je kunt het beste in de scootershop een selectie maken van mogelijke modellen die je aanstaan en die met elkaar vergelijken. Met bovenstaande criteria kun je de eerste selectie al maken. Kijk in de scootershop voor meer informatie.