Startdir
Vakantie

Waar ga jij heen op vakantie?

De vakantieperiode is vollop aangebroken en veel mensen gaan dit jaar weer naar hun favoriete bestemming. Veel mensen overwegen hun vakantie binnen europa te plannen omdat dit veel voordelen heeft t.a.v.  vakanties naar het verre buitenland. Welke vakantie ook wordt gekozen het is altijd belangrijk om ook een goede keuze te maken voor de juiste hoeveelheid reisbagage. Wat is nu belangrijk om mee te nemen en hoe ga je dit aanpakken? Dit artikel beschrijft de verschillen in reisbagage artikelen als koffer, tassen en of rugzakken en backpack’s. Allemaal producten die ook op onze website zijn terug te vinden.

Koffers, trolleys in verschillende uitvoeringen

Een koffer is er in verschillende uitvoeringen. Zo is er natuurlijk de bekende harde koffer die je bagage optimaalbeschermd. De zachte koffer is vooral voor het hoge inpakvolume en de handbagage koffer is handig omdat deze is afgestemd aan de juiste hoeveelheid bagage die je mee mag nemen tijdens je vlucht. Kinderkoffers zijn er natuurlijk voor de kleintjes met vaak leuke thema’s en mooie prints. Tot slot hebben we natuurlijk lichtgewicht koffers die je kunt gebruiken tijdens een actieve reis en welke is uitgevoerd in een materiaalsoort die zeker gewicht bespaard. Tot slot zijn er nog de trolleysets waar verschillende koffers in verschillende formaten in 1 keer kunnen worden aangeschaft. Een trolley is eigenlijk een koffer met wieltjes en dus handig tijdens het vervoer.

Reistassen

Een reistas heb je in drie verschillende uitvoeringen. Een reistas zonder wieltjes wordt ook wel een weekendtas of sporttas genoemd en is handig om aan de hand mee te nemen. De reistas met wieltjes is meer de reistas zelf en deze is uitgevoerd met twee of vier wieltjes om hem eenvoudig mee te nemen. Tot slot hebben we dan natuurlijk nog de rugtas of de rugzak genoemd. Deze rugtas is op de rug te dragen en kan ook als schoolrugzak worden gebruikt. Wanneer we het hebben over actieve vakanties en de rugzak dan hebben we het vaak over de backpack. Een rugzak voor actieve reizigers.

https://www.reiskoffer.info