Startdir
Image default
Vakantie

Beleef de meivakantie op de glamping

Waarom wachten met op vakantie gaan totdat het zomer is? De meivakantie komt eraan. De afgelopen jaren is het tijdens de meivakantie grotendeels mooi weer geweest. En waarom zou het dit jaar anders zijn?

Gebruik die meivakantie om er lekker met het hele gezin op uit te gaan. Pak de eerste stralen zon in Zuid-Europa. Of blijf dichter bij huis, want ook in Nederland, België en Duitsland openen een groot aantal glampings de deuren voor bezoekers.

Een glamping vakantie (glamorous camping) is ideaal voor een kortere periode. Jouw verblijf, een luxe safaritent, lodge of een huisje, staat helemaal ingericht voor je klaar wanneer je aankomt. Je hoeft dus niet eerst een dag te besteden aan het opzetten en inrichten van je tent. En ook ben je de laatste dag niet kwijt aan het afbreken en inpakken. Met een glampingvakantie begint het ware genieten al zodra je bent ingecheckt. En dit vakantiegevoel houdt de hele vakantie aan, mede dankzij de ruime accommodatie en de complete inrichting. Je hebt zelfs een eenvoudig keukenblok in je tent!

Waarom glamping in de meivakantie?

Glamping is natuurlijk het hele jaar door leuk. Want wie geniet er nu niet van de combinatie van buitenleven (zoals kamperen) en de luxe van een eigen vakantiehuisje? Maar glamping in de meivakantie heeft nog een paar extra voordelen.

Om te beginnen is het in de meivakantie net even wat minder druk dan in het hoogseizoen. Dat merk je al op de weg naar je bestemming, maar ook wanneer je de omgeving verkent is alles net even wat relaxter dan in juli of augustus. Het vakantieseizoen moet nog echt op gang komen en de vermoeidheid heeft nog niet toegeslagen onder het horeca-personeel. Zo in het begin van het seizoen is iedereen extra blij met de komst van nieuwe gasten.

Hoe zien jullie je ideale meivakantie? Gaan jullie glampen in zuid-Duitsland, in de wijnregio? Of kiezen jullie voor de Belgische Ardennen? Of misschien toch gewoon een leuke glamping in Drenthe? Wat het ook wordt, op www.glampings.nl vind je een uitgebreid aanbod uit op kwaliteit geselecteerde glampings. Boek je direct via de website? Dan pak je ook gelijk een voordelige meivakantie-aanbieding mee. Zo hou je meer geld over om op je bestemming leuke dingen mee te doen.

https://glampings.nl/