Startdir
Image default
Vakantie

7 dingen om te doen in Sevilla die je hart sneller doen kloppen

De prachtige steegjes, de historische gebouwen en nog veel meer, Sevilla is een adembenemende plek die toeristen aantrekt door haar schoonheid en kunst. Als je op zoek bent naar geweldige plaatsen in Spanje, dan is een goede auto verhuurdienst echt belangrijk voor je.

Als het je eerste bezoek is, dan moet je gebruik maken van de auto verhuurdienst om geen tijd te verspillen en volop te kunnen genieten, bezoek AutoSpanje voor meer informatie.

De beste attracties in Sevilla:

Als je nadenkt over hoe Sevilla eruit ziet, laten we er dan maar eens in springen en kijken naar 7 spannende dingen die je tijdens een bezoek aan Sevilla kan doen.

Plaza de Espana:

Als je hier rondloopt, zal je het erg interessant vinden dat het je bekend voorkomt; dit komt omdat zelfs Hollywood niet in staat was om de schoonheid ervan te weerstaan, en er zijn hier veel films opgenomen.

Het is de perfecte plek om te beginnen vanwege de prachtige stromende watervijvers en de architectuur die is ontworpen om Sevilla en de cultuur daar te weerspiegelen.

Het echte alcazar:

Het zou stom van je zijn om niet vooraf een rondleiding te boeken voor deze mooie plek van de Spaanse Koninklijke familie.

Mensen staan uren in de rij om te kijken naar het fenomenale bouwwerk, dat in de 7e eeuw is gebouwd en sindsdien door verschillende Koninklijke families is verbouwd. De bogen, de tuinen en het interieur brengen je naar een sprookjesachtige wereld.

De kathedraal van Sevilla:

Deze plek valt niet te beschrijven met woorden; de enorme schoonheid van de architectuur geeft je het gevoel dat je een mier bent, de grote zuilen, het ontwerp en het historische belang van de plek is iets onbeschrijflijks.

De binnenkant is bezaaid met religieuze portretten. En niet te vergeten de klokkentoren die je zal helpen om de grote mooie stad te overzien.

Metropolis parasol:

Als één van ’s werelds meest massieve houten bruggen, is dit zeker zeer indrukwekkend en iets dat je nog nooit eerder hebt gezien.

Je zal zin hebben om over een fascinerend boomhuis te lopen van waaruit je het uitzicht over de hele stad hebt. Als je iets verder naar beneden gaat, zal je ook de ontdekte overblijfselen uit de oude Romeinse tijd opmerken, samen met allerlei interessante culinaire tapas.

Vul jezelf bij Mercado lonja:

Samen met de rivieroever van Sevilla, vind je een buffetachtige ruimte waar alle lokale gerechten beschikbaar zijn.

Hier vind je allerlei soorten vleeswaren, tapas en nog veel meer. Vul je bord en geniet van het uitzicht in de open lucht terwijl je een exotische snack eet.

Mis de flamencoshow niet:

Oh, we kunnen niet eens beginnen te beschrijven hoe deze fantastische dansvorm de cultuur en de kunst van Sevilla weerspiegelt.

De voetstappen, samen met alle geestverruimende bewegingen die de dansers voor de toerist uitvoeren, is iets wat je voor geen goud mag missen!

De ruimte, waar de show wordt gehouden, is prachtig en adembenemend, het is een kleine binnenplaats met bloemen die hangen en klokken die luiden, er is geen plek waar je de stad meer tot leven kan voelen komen dan hier.

Torre del Oro:

De hoge toren aan de rivieroever is een prachtige plek om de hele stad te overzien, vooral ’s nachts.

Er is een museum en een hoge toren aanwezig; voor een paar euro wil je de stadsverlichting niet missen. Het zal niet verkeerd zijn als we zeggen dat Sevilla het hart van Spanje is en een stad vol liefde en leven.

Dit is een zeer gedetailleerde lijst om van je verblijf in Sevilla te genieten. Je moet echter niet vergeten dat het zeer waardevol is om er een auto te huren en alles op jouw tempo te verkennen.

https://www.autospanje.nl/