Startdir
Image default
Vakantie

Glamping? Ga lekker naar Utrecht

Heb jij ook zo’n zin om even uit de dagelijkse sleur te ontsnappen? Ben je toe aan kwaliteits-tijd met je geliefde of je gezin? Maar heb je geen zin om ver te rijden? We kennen het, als je aan het eind van je Latijn bent, is zelfs een ritje naar Drenthe eigenlijk al teveel.

Maar dat maakt niet uit. Want je hoeft helemaal niet ver weg om iets nieuws te ervaren. Soms ligt het avontuur om de hoek op je te wachten. Bijvoorbeeld in Utrecht.

In Utrecht kun je namelijk heerlijk glampen. Glampen is avontuurlijker dan een hotel, want je verblijft op een camping in een safaritent. Maar geen angst, want het is stukken luxer dan het ouderwetse kamperen in een koepeltentje.

Als je in Utrecht gaat glamperen, staat je safaritent al voor je klaar bij aankomst op het terrein. Je tent bestaat uit meerdere slaapvertrekken en een gemeenschappelijke ruimte waar je aan de ruime eettafel in alle rust van je maaltijden kunt genieten. Je hoeft dus niet onhandig op een wiebelend klapstoeltje met je bord op schoot te zitten stuntelen.

Behalve een eettafel heb je ook beschikking over een keuken (met koffiezetapparaat) en je kunt natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten van de camping waar je verblijft. Door het grote zwembad en de fijne speeltuin is glamping in Utrecht ook ideaal voor gezinnen met kinderen.

Glamping in Utrecht is voor iedereen

Glamperen is zo heerlijk, dat je eigenlijk je tent niet uit wilt. We raden je aan om dit echter wel te doen. Bezoek de Domstad Utrecht en eindig de dag met een romantische wandeling langs de historische grachten. Of breng een bezoek aan Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Wil je liever de rust op zoeken? Trek je wandelschoenen aan, of pak de fiets en verken de natuur op de Utrechtse Heuvelrug.

Even er tussenuit

Wil jij er ook even tussenuit en is glamping voor jou de ideale oplossing om lekker dichtbij een hele nieuwe wereld te leren kennen? Kijk dan op Glampings.com voor een overzicht van de mogelijkheden in deze veelzijdige provincie. Boeken doe je heel makkelijk, direct via de site.

https://www.glampings.com/