Startdir
Image default
Vakantie

Even ertussen uit naar Ardennen vakantiehuis

Heb je het de laatste tijd wel erg druk gehad met werk of misschien wel afstuderen? Dan is het helemaal niet gek om even helemaal te willen afschakelen. En hoe kun je nu beter afschakelen dan door even ertussen uit te gaan naar Ardennen in een vakantiehuis? Neem je partner mee, het hele gezin of ga alleen met de hond.

 

Ultiem relaxen in Ardennen vakantiehuis

Wist je dat een Ardennen vakantiehuis veel meer is dan gewoon een vakantie huis. Vaak kun je er wel vanuit gaan dat je terecht komt in een chalet. Een gezellig huisje omringt door prachtige natuur. Elke ochtend de vogeltjes horen fluiten terwijl je je eerste koffie van de dag bent aan het zetten. Die natuur is heel spannend, maar waarschijnlijk krijg je het veel warmer van een jacuzzi, sauna of infraroodcabine. Even alle stress van de afgelopen tijd uitzweten om daarna fris gedoucht op het terras te zitten in je badjas.

 

Wandelen, wandelen en nog eens wandelen

Ben jij een echte wandelgek? Of wil je gewoon heel graag veranderen in eentje. Dan moet je zeker weten een bezoekje brengen aan de Ardennen. Je kunt er talloze wandelroutes vinden. Door het bos, langs het water of juist door de stad? Met de Franse grens op een steenworp afstand kun je daar ook een kijkje nemen. Vind je alleen wandelen ook maar zo doelloos? Download dan GeoCashing. Zo kun je van je wandeltocht ook nog een speurtocht maken.

https://indardennen.be/