Startdir
Image default
Woning en Tuin

Welke poort past er bij jouw woning?

U heeft hard gewerkt om een mooi huis te bouwen. Dus waarom zou u de aantrekkingskracht willen verpesten door een verkeerde poort te installeren? Wij geven u tips om de juiste poort voor uw woning te vinden en tonen u enkele voorbeelden van op maat gemaakte poorten.

Sierpoorten op maat gemaakt

Sierpoorten zijn de perfecte keuze voor uw huis, omdat ze perfect rond obstakels en openingen passen. Daarnaast worden sierpoorten altijd volledig op maat voor u gemaakt en daarmee kunt u de poort volledig laten aansluiten aan uw wensen.

Aluminium poorten

Aluminium poorten zijn een uitstekende keuze voor een aantal redenen. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te installeren, waardoor ze ideaal zijn voor huiseigenaren die geld willen besparen op de installatiekosten. Aluminium is ook weerbestendig en duurzaam, dus u zult geen probleem hebben om het buiten te gebruiken.

Houten poorten

Als u op zoek bent naar een poort die traditioneel elegant is, zijn houten poorten een goede keuze. Ze zijn de perfecte keuze voor elke tuin of voortuin, en ze kunnen thuis worden geschilderd of gebeitst om bij uw stijl te passen.

Houten poorten hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten poorten: ze zijn gemakkelijk te onderhouden, ze kunnen worden gebeitst of gevernist om bijna elke gewenste look te creëren, en ze zijn er in veel verschillende stijlen.

Het enige nadeel? Hout is niet goed bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Vind de juiste poort voor uw huis.

Een pick-up poort, ook bekend als een oprit poort, kan worden geïnstalleerd op uw oprit. Dit soort poorten zijn meestal gemaakt van aluminium en staal. Ze kunnen worden aangepast met decoratieve ontwerpen om de stijl van uw huis te passen.

De grootte van de poort en uw woning bepaalt wat voor soort poort het beste pas bij uw woning. Als u iets eenvoudigs wilt dat niet te veel ruimte inneemt in uw tuin, dan zou een dubbele poort goed voor u werken. Als u meer ruimte nodig heeft voor grotere auto’s of vrachtwagens die de oprit oprijden, overweeg dan een schuifpoort of een elektrische schuifpoort.

https://verstijlenhekwerken.nl/