Startdir
Woning en Tuin

Aanbouwwerktuigen voor quads

Wij wonen op de boerderij en beschikken over een groot erf en veel grond. Onze beide zonen hebben een quad en vinden het heerlijk om rond te crossen op ons terrein. Laatst vertelde iemand dat hij heel wat werk verzette met zijn quad. Ik vroeg hem wat hij bedoelde, dus vertelde hij dat hij o.a. het erf veegt met zijn quad. Daar wilde ik meer van weten, dus ben ik bij hem gaan kijken en inderdaad. De quad had een aanbouwwerktuig. Zo had hij binnen een mum van tijd zijn erf aan kant. Ik vertelde het aan mijn zonen en we zijn samen op internet gaan zoeken.

Vegen met de quad is leuk

Wij hadden gehoord dat de aanbouwwerktuigen van het merk Tielbürger waren. Deze vonden we inderdaad op de website van Donat van der Horst B.V. te Loo. We waren verrast dat er zoveel mogelijkheden waren om je quad mee uit te rusten. De jongens vonden de sneeuwschuiver en de sneeuwkettingen wel stoer. We hebben even gekeken hoe het werkt en hebben daarna de veegmachine besteld. Sindsdien is ook ons erf keurig aan kant. De jongens vinden het erg leuk om met de quad de boel aan te vegen en het scheelt veel tijd en energie. 

Meerdere mogelijkheden

Nu we gewend zijn aan de veegmachine zijn wij voornemens om ook de maaier en de verticuteermachine aan te schaffen. Het scheelt veel tijd, is veel goedkoper dan de aanschaf van een losse machine en de jongens vinden het leuk om te doen. Wij hebben goede ervaring met de Tielbürger veger. Het is een sterke machine en je kan er verschillende borstels mee gebruiken. De sneeuwborstel staat nog op ons verlanglijstje want glijpartijen op een boerderij kunnen gevaarlijk zijn. Het leukste vinden we nog dat we van de hobby van onze zonen een rendabele investering hebben gemaakt.

https://www.donatvanderhorst.nl