Startdir
Image default
Dienstverlening

Activeer de oplettendheid van uw medewerkers met een phishingtest

Zijn uw medewerkers op de hoogte van wat een phishingtest is? ConanDoyle is een specialistisch bedrijf in Wateringen dat uw medewerkers en uzelf informeert over zo’n test door er een uit te voeren. Hiermee testen zij hoe goed uw organisatie beschermd is tegen cyberaanvallen door hackers.

Optimaliseer uw systeem met een phishingtest

ConanDoyle produceert een gesimuleerde phishingtest voor uw organisatie. De test neemt de vorm aan van een phishingmail die verstuurd wordt naar een geselecteerd aantal medewerkers binnen uw organisatie. Het doel van de test is om te kijken hoe goed uw medewerkers een phishingmail kunnen herkennen. Daarnaast wordt er meteen gekeken hoe zij omgaan met de e-mail. Rapporteren zij deze, geven zij bij systeembeheer aan dat ze een rare e-mail hebben ontvangen of trappen ze erin en openen de link? Al deze vragen moeten beantwoordt worden voordat de specialisten u een persoonlijk advies kunnen geven voor uw organisatie. Als eenmaal alle gegevens binnen zijn en u heeft de rapportage van het onderzoek ontvangen, zullen zij met u meekijken hoe zij door middel van hun beveiligingssystemen uw bedrijf betere beveiliging tegen hackers kunnen bieden. Helaas merken zij dat bedrijf pas bij hen terechtkomen als het kwaad al geschiet is en een hacker succesvol heeft ingebroken in hun beveiligingssysteem. Juist daarom adviseert dit bedrijf uit Wateringen dan ook om aan uw medewerkers te vragen regelmatig hun wachtwoord te wijzigen, met een virusscanner te werken en geroutineerd een back-up te maken van hun werk. Hierdoor werkt u samen aan de beveiliging tegen hackers.

Vorm samen een team

Sla de handen ineen en vorm een team met ConanDoyle door regelmatig uw organisatie te testen met een phishingtest. Zij helpen u graag bij het verbeteren van de beveiliging, zodat uw werknemers en u ongestoord verder kunnen gaan met het werk dat gedaan moet worden. Neem voor meer informatie een kijkje op de website van dit bedrijf.

https://www.conandoyle.eu/nl/beveiligen-tegen-hackers