Startdir
Image default
Dienstverlening

Een leverancier van zand, grind en grond in Rotterdam

Bij C Heuvelman & Zn BV uit Krimpen aan den IJssel kunt u terecht voor het bestellen en het laten afvoeren van zand, grond en grind in Rotterdam. Dit bedrijf biedt een uiteenlopend aanbod van bouwgrondstoffen. Ook voor de afvoer hiervan bent u bij deze specialisten op de juiste plaats. U maakt eenvoudig een afspraak en het bedrijf komt het puin of groenafval op uw locatie ophalen. Naast deze services kunt u ook gebruikmaken van de weegbrug van het bedrijf. Voor de tarieven neemt u contact met hen op. Wilt u graag een loods huren als extra bedrijfs- of opslagruimte? Ook daarvoor benadert u deze specialisten. Zoals u ziet, zijn zij van vele markten thuis.

Dit bedrijf levert diverse diensten aan bedrijven en particulieren

Het zand en grind dat de leverancier levert, wordt over het algemeen gewonnen uit rivieren en zeeën. U bestelt het zand in een big bag of in losse zakken. Deze leverancier van zand uit Rotterdam heeft een uitgebreid assortiment met verschillende zandsoorten die u online bestelt. Denk bijvoorbeeld aan metselzand, ophoogzand en brekerzand. Dit is slechts een kleine greep uit het assortiment. Voor alle bouwgrondstoffen die het bedrijf levert, neemt u een kijkje op de website. Naast de levering van bouwgrondstoffen, biedt het bedrijf ook bijbehorende producten aan, zoals cement en verhardingsmateriaal.

Bestel uw bouwgrondstoffen voor 17.00 uur en ontvang deze de volgende dag thuis

Heeft u interesse in het zand dat dit bedrijf uit Rotterdam kan leveren of wilt u grond laten afvoeren? Bekijk dan het grote assortiment in de webshop en plaats vandaag nog een bestelling. Bestelt u voor 17.00 uur op werkdagen? Dan wordt de bestelling de volgende dag al bij u geleverd. Voor meer informatie over de verschillende diensten die dit bedrijf levert, neemt u contact op met de specialisten. Zo maakt u bijvoorbeeld zelf eenvoudig een afspraak om overige grond, puin of groenafval te laten afvoeren door het bedrijf.

https://www.heuvelman-zand.nl/nl/2/puin-afvoeren-rotterdam.aspx