Startdir
Image default
Bedrijven

Afvallen en toch genieten

Veel mensen vinden het moeilijk om op het juiste gewicht te blijven. De ene week zijn ze streng aan het diëten en de andere week hebben ze toch de verleiding niet kunnen weerstaan. Vaak lijkt het alsof je van het kijken naar eten al aan komt en je durft bijna niks meer te eten. Een eetschema samenstellen hoeft ook niet direct, er zijn een aantal kleine dingen die jij kan doen om je dieet te laten slagen!

 

Iets niet mogen wordt iets niet willen

In plaats van dat je denkt dat je steeds dingen niet mag, moet je meer gaan denken dat je dingen niet wilt. Je loop bijvoorbeeld lang de snackbar. Het eerste wat in je op komt is: Ik mag geen frietjes van mijn dieet. Maar dit zorgt er voor dat je het juist alleen maar meer wilt. Als je denkt ik wil geen frietjes. Dan is je lichaam sneller geneigd om de drang om frietjes te eten los te laten.

 

Kies alleen voor het aller, aller lekkerste!

Als je aan het diëten bent dan mag je best wel eens genieten. Nu is het natuurlijk niet zo dat je elke dag een stuk taart mag gaan eten of welke ochtend pannenkoeken als ontbijt moet pakken. Kies iets uit wat je het allerlekkerste vindt en verwen je zelf daarmee. Kunnen ze jou bijvoorbeeld wakker maken voor soesjes? Dan laat alle andere zoetigheden achterwegen en trakteer jezelf een keer in de zoveel tijd op die heerlijke soesjes. Afvallen is iets wat je op lange termijn vol moet houden. Maar de momenten van genieten kunnen wel mijlpalen zijn om naar toe te werken om het langer vol te kunnen houden.  

 

https://web-wings.nl/