Startdir
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bemest je veld met NK meststof en zie gelijk resultaat

De beste leverancier voor NK meststof, oftewel NK Plus: waar vind je die? Logimest is het bedrijf waarnaar je op zoek bent. Het bedrijf levert de befaamde NK meststof van bijzonder hoogwaardige kwaliteit. Deze mest is in feite een dunne fractie, die uit gescheiden mest voorkomt. De meststof heeft als groot voordeel dat deze meer stikstof en kali oplevert, in vergelijking met fosfaat, dan de dierlijke meststoffen die doorgaans worden gebruikt. De verhouding van fosfaat en stikstof wordt opgeschaald naar minstens 1 op 3.5. Nu is een verhouding van 1 op 2 nog gebruikelijk, maar dit is relatief ongunstig. Kies je voor de expert uit Overijssel, breed gezegd: Noordoost Nederland, dan kies je voor de grootst mogelijke expertise en jarenlange ervaring. Sinds jaar en dag levert het bedrijf namelijk NK meststof (NK Plus) aan. Het product beschikt over de volgende unieke eigenschappen per ton: 7,0 kali, 1,5 fosfaat en 6,8 stikstof. Het drogestofgehalte in deze geraffineerde vorm van mest wordt op een percentage van 5.1 gehouden.

NK Plus: wat is dat?

NK meststof is een meststof die 100% natuurlijk is. Deze mestsoort heeft de eigenschap dat het na de eerste gift minimaal hetzelfde zal opleveren als kunstmatige mest. Het resultaat is de stikstof opbrengst hoger wordt, of in ieder geval gelijk blijft. De nawerking zal ook in de vervolg sneden goed te zien zijn. De unieke NK meststof is ontworpen vanuit het oogmerk je bedrijf de toekomst in te helpen. Veel landbouwbedrijven hebben de grootste moeite met het in lijn krijgen van hun bouwplan met de huidige fosfaatnorm. Juist daarom wordt er aangeraden te werken met een mengeling van NK Plus en varkensdrijfmest om de norm te halen.

Ontdek de voordelen van NK Plus

NK meststof heeft een aantal unieke voordelen. Per hectare hoeft er namelijk minder van worden aangewend dan wanneer er van een andere meststof gebruik gemaakt wordt. Kies je voor een duurzame mest bij partnerbedrijf Logimest gevestigd in Overijssel/Noordoost Nederland, dan zal je bedrijf goede resultaten boeken.

https://www.logimest.nl/

Gerelateerde artikelen

Een nieuw hotelinterieur hoeft niet moeilijk te zijn

Incassobureau Incasso Advocaten