Startdir
Image default
Aanbiedingen

Bespaartips voor een verhuizing in Den Haag

Als u gaat verhuizen, kan het zijn dat u tegen kosten aanloopt waar u op het eerste gezicht totaal geen rekening mee heeft gehouden bij het kiezen van een verhuisbedrijf in Den Haag. Het kan ook zijn dat u net een hypotheek afgesloten hebt met betrekking tot de aankoop van uw nieuwe woning en dat u daardoor allerlei andere kosten gekregen hebt, waardoor er minder geld beschikbaar gebleven is voor de verhuis. We hebben voor u een lijstje met een aantal goede tips die eraan bijdragen om de kosten van een verhuizing zo laag mogelijk te houden. 

Vraag hulp aan familie en/of vrienden

Het kan uiteraard gunstig zijn om een bedrijf in te schakelen die is gespecialiseerd in verhuizen in- en rond Den Haag. Zij weten immers precies hoe ze alles zo efficiënt mogelijk van A naar B kunnen verhuizen zodat alles voorspoedig verloopt, met daarbij komend dat uw spullen (meestal) verzekerd zijn tegen schade die uw spullen op kunnen lopen tijdens de verhuizing. Aan de andere kant, is het inschakelen van een verhuisbedrijf ook niet bepaald voordelig. Daarom kan het financieel goed uitpakken als u hulp krijgt van familie en/of vrienden. Misschien beschikken zij ook over de benodigde transportmiddelen. Mocht dit niet het geval zijn, zijn daar alsnog transportmiddelen voor vereist die kosten met zich meebrengen. 

Verhuis niet in het weekend 

‘s Weekends verhuizen komt meestal wel het beste uit. Men hoeft dan in de meeste gevallen geen vrij te nemen van het werk. Er zijn overigens gewoon verhuisbedrijven uit Den Haag die ook in het weekend verhuizen. Echter wordt er vaak niet aan gedacht dat dit wel meer geld kost dan als men doordeweeks zou verhuizen. Gemiddeld komt er 25% bovenop de prijs, en op zondag kan dit wel tot 75% oplopen. Het komt er dus op neer dat doordeweeks verhuizen een goede manier van besparen is! 

Bent u bekend met verhuiskostenvergoeding? 

In sommige situaties heeft u recht op een zogenoemde verhuiskostenvergoeding. Dit geldt bijvoorbeeld indien u verhuizen moet, zonder dat u daarvoor kiest. Dit heet een noodgedwongen verhuizing. Dit kan het geval zijn als u woonachtig bent in een huurwoning en er bepaalde werkzaamheden aan de woning verricht moeten worden die ervoor zorgen dat er spullen verhuisd moeten worden. Ook als er niet verhuisd kan worden door een handicap of als u voor uw werk moet verhuizen, geldt deze verhuiskostenvergoeding. Het is wel vereist dat u op tijd controleert of hier aanspraak op gemaakt kan worden. 

Verhuis kleine objecten zelf 

Als u verhuist wilt u vast een aantal maal uw toekomstig stekje een bezoekje brengen. Het is verstandig om in zo’n geval alvast wat kleine spullen zelf mee te nemen. Alles wat u zelf mee kan nemen, scheelt weer. Als u beschikt over een auto die hiervoor voldoende ruimte biedt, kunt u alvast stukje bij beetje wat spulletjes overbrengen. Kijk wel uit dat u dit niet te vaak doet. Als u bijvoorbeeld naar een andere stad verhuisd kunnen de benzinekosten hierdoor wel flink oplopen. 

Wilt u toch uw verhuizing uitbesteden, neem dan eens een kijkje op onze website www.verhuisbedrijfsnellejongens.nl. Wij helpen u graag met professioneel personeel en materiaal. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/